fredag 20. september 2013

Sykkeltur i finværet


I dag syklet jeg tur i finværet, og det var gøy nesten hele tiden. Sånn bortsett fra da jeg var nødt for å sykle forbi noen kyr som lå langs veien ved sjøen, og da jeg fant ut at det faktisk var litt sølete på stien jeg skulle sykle på...

Tror jeg vet nå hvorfor jeg egentlig ønsker meg en landeveisykkel, for der (ute på landeveien) er det mindre sjanse for å bli skitten! I will always be a primadonna, u know ;)

En stk skitten drikkeflaske
Kart fra turen, som var "en gammel kjenning" fra tidligere; til Varhaug, ut mot sjøen, og så langs sjøen ett stykke til jeg svingte opp til Grødalandstunet, og så syklet jeg hjemover igjen. -En kjempefin tur i et kjempefint vær! :)


Og med dét så ønsker jeg dere lesere en fiin fredagskveld. Håper dere andre har vært like heldige med været som oss! :)

2 kommentarer:

 1. Åå så herleg at du fekk deg ein sykkeltur i FINT vær!
  Ja her er det også blitt skikkeleg fint haustvær, det trengte me jo.

  Veit du når det gjeld søle på sykkeltur, så synst eg at det er moro å bli møkkete på terrengsykkel, men eg kan ikkje fordra det på landeveien.
  Pussig kanskje?
  Søle høyrer til i skogen, mens asfalten helst skal vera tørr og fin liksom.
  Ja ein kan vera begge delar :D

  Fiiin rosa flaske :)
  Ønsker deg ein super helg med masse fint vær!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror egentlig det er "riktig måte" å føle det sånn som du gjør, Imke. Det er nok sånn det SKAL føles, og jeg føler det vel egentlig sånn jeg også, langt inni meg. Når bare den redselen for å bli møkkete klarer å roe seg litt ;) For jeg merker jo at jeg syns det er litt (ganske) gøy å sykle i søle, når jeg bare kommer over "søle-kneika" , hehe... ;p

   Rosa utstyr er best, ikke sant? ;D

   God helg til deg óg! Håper du får en kjempefinfantastisk helg!!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!