tirsdag 17. september 2013

Sølvkurs - roselenke

I går var jeg på sølvsmed-kurs, eller kanskje det heter bare sølvkurs (?) og det var kjempegøy!
Vi lærte å lage det som kalles for "rose-lenke", og da skal det altså være 3ringer i én (alle tre ringene blir satt sammen slik at det ser ut som en rose når du legger den ned på bordet, og så ble disse rosene bundet sammen med én enkel ring imellom disse rosene.


Vi fikk utdelt våre egne tenger, laget spesielt for å drive med sølv (sølv er visst et veldig "bløtt" metall, og derfor trengs det egne tenger til dette. Så vi fikk derfor streng beskjed om at vi ikke skulle la mennene hjemme få bruke dem til noe annet! :)
Vi fikk også låne hver vår gryteklut, for at det skulle være lettere å jobbe med ringene, siden de ikke skulle "trille rundt forbi" på bordet. Noe de visst har lett for å gjøre.. :)

Sånn så arbeidsbordet vårt ut, innkludert kaffekoppen (som sikkert er standard på Husflid-møter)

Jeg fikk laget meg én og en halv arm-lenke i går. Så nå er det bare å gå igang med julegaveproduksjonen. Hihi, for nå kan ingen føle seg trygge lenger, nå når Guro først har gått igang med sølvarbeidet! :)


Dette skal gå over 4 mandager, hvor av én av dem skulle vi lage noe som heter konge-lenke (tror jeg), og jeg gleder meg til neste gang allerede!

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!