mandag 27. oktober 2014

Uke.43

Mandag: gåtur i marka - 1,5t
Tirsdag: rulleskitur (Øra) - 6,44km
Onsdag: styrketrening på Fresh – m/Geir
Torsdag: treningsfri
Fredag: spinning 55min på Fresh
Lørdag: løpetur (til yx på Mosseveien) – 8,2km
Søndag: styrketrening på Fresh

Siden jeg løp litt lenger enn jeg vanligvis har pleid å klare løpe på søndagen uken før, så startet jeg uke 43 nokså rolig på mandagen - med en tur i marka og en etterlengtet telefon-samtale med min mor!

På tirsdagen var jeg fortsatt (uvanlig) sliten vær-syk, så den rulleskituren jeg hadde ut til Øra på kvelden, gikk vel strengt tatt ikke såå bra... *sliten* - *våt veibane* - osv....

Så jeg valgte derfor å ta en styrketime på onsdagen, bare for å "slappe av" litt til, uten for mye kraft-anstrengelser å hente. Den dagen fikk jeg faktisk med meg min bedre halvdel på trening også(!), så da fikk jeg litt selskap på trening den dagen, til en forandring.

Torsdag valgte jeg å ta helt fri fra trening, mest pga. drittværet (regn og kuling), men også fordi jeg var tom for idéer for hva jeg skulle trene den dagen. Jeg klarte rett og slett ikke komme på noe fornuftig som jeg hadde lyst til å gjøre, så da tok jeg heller den lettvinte løsningen - og dro på litt shopping heller, hihi...

På fredagen var det fortsatt ordentlig "vær" ute, så jeg tok på meg regnklærne, og sykkelshortsen under, og dro på spinningtime på Fresh. Enkelt og greit, og uten for mye tenking som var nødvendig. Bare sette seg på sykkelen og trø det jeg orket selv!

På lørdagen fikk jeg endelig løpt ute igjen! Jeg var litt bekymret for at forrige langtur (på søndagen) hadde slått meg helt ut for en periode, og at jeg aldri riktig skulle få restituert meg ordentlig, i tillegg til at jeg begynte å bli litt småredd for kondisen min (siden dét er ferskvare, hehe...)
Men jeg fikk meg da en tur på lørdagen heldigvis, og været holdt seg bra også, så det ble en fin tur utover på Mosseveien den kvelden :)

På søndag (i går) hadde jeg egentlig litt lyst til å dra avgårde på spinningtime igjen. Men siden vaskedamen i huset meg hadde slurvet med klesvasken denne helgen, så hadde jeg ikke noen ren sykkelbukse m/pad i kleskapet, så valgte jeg heller å ta styrketrening da. 
Jeg regner med at de fleste av dere som sykler, vet at sykling uten pad ikke akkurat er noe særlig behagelig (hvis du er vant med det, vel og merke), óg at styrkeapparatene som regel er litt mer ledige på søndagskveldene, så passet det vel egentlig greit å ta det da, på en søndag :)

Koselig turvei som jeg har hjem fra treningssenteret

3 kommentarer:

 1. Jeg vet du liker å sykle og løpe, hva med svømming? Og triathlon i Fredrikstad i januar? Digga det i feb 2014, se om jeg får skrevet litt om neste konkurranse i bloggen min snart. PS jeg deltar ikke i 2015, krasjer med andre ting. Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Tja, kanskje det hadde vært noe... Men foregår dette innendørs da, siden det er i januar?
   Ja, gjør det, del dine fremtidsplaner! :)

   Slett
 2. Dette foregår innendørs om alt blir som i februar 2014. Men jeg kan sjekke ut og tipse i bloggen min ila november. Line

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!