torsdag 18. oktober 2012

Uteløping: *lykke*!

Du veit du er sjuk når du våkner opp på morningen og kjenner at øynene er sammenklistra av ... "ett-eller-annet" -ekkelt no´... I dag var en sånn dag. Heldigvis så hadde jeg fri fra skolen de første timene, så jeg kunne ta den tiden jeg trengte, på å bli fit for fight for dagens strabasiøse hendelser.
Neida, så strabasiøse var de vel forsåvidt ikke. Den startet med en time ved kjøkkenbordet, med kaffe i koppen og liming av bilder inn i fotoalbum (er jeg den eneste i hele verden som fortsatt gjør dét?).

Så, dere! Bar det ut på løpetur :) Enda en rolig tur for mitt vedkommende, siden jeg *kremt* fortsatt ikke er helt frisk. Men, allikevel, en tur ute i frisk luft!


Som dere kan se, så har jeg ihvertfall kledt godt på meg, med hals og (sykkel)hansker. Hehe, når man ikke har løpehansker, så tar man det nest beste.
Forsåvidt så gikk det veldig fint å bruke disse hanskene, for da fikk fingrene luftet seg litt.


Turen i dag: Treningsresultat var den samme turen jeg har løpt ørten ganger før; rundt Rangen og så om Jærmuseet og den gamle kirka på Nærbø.

 • Distanse: 9,76km
 • Tid: 52,35min
 • Gj.fart: 5:21min/km
 • Gj.puls: 157
Åh, glede! Det er jo bare såå mye gøyere å løpe ute! Og det ser jeg på farten óg, for den går automatisk mye fortere når jeg er utendørs.

Nå skal jeg straks ta fatt på vegen til skolen. I kveld kommer Geir endelig hjem igjen, fra Barelona. Så da blir det skikkelig gjensynsglede. Han har nå vært bortreist siden mandags morgen. Så det gleder jeg meg til!
Har allerede vasket huset (i går), og løpt tur nå på morgene, så jeg ikke trenger å tenke på de "hverdagslige tingene" i ettermiddag. Bare være sammen med kjæresten <3

6 kommentarer:

 1. Oh LYKKE! Trippel glede spør du meg -huset er vaska, du har gjennomført en fin løpetur og så kommer mann hjemme ;-) Deilig pre-start på helgen!

  Jeg løper også med "tilfeldige" hansker; bare ikke ull eller annet strikketøy (blir så ekkelt med alt det snørret hehe).

  KOS deg! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Silja :) Tror dette blir en bra helg!

   Slett
 2. Hurra for å løpe ute :) deilig! God bedring!

  SvarSlett
 3. Herlig :) Jeg har hentet Icebuggene ifra kjelleren, spisset piggene. Nå kan kong vinter bare komme.....jeg er klar for "skikkelig" frisk luft !! God bedring. Tid og distanse var jo kjempe flott.

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Ståle!
   Takk for det, både lykkeønskningene og ang. tidsmessig på løpeøkten. Jeg ser at jeg har løpt endel raskere, samme løypa før. Så jeg er helt klart påvirket, eller bare flink (som ikke pusher for mye på når jeg er syk?), av at jeg ikke er helt i form for tiden. Men, det beste med å være syk, er jo at da merker du en vesentlig bedre forskjell når du er blitt frisk og rask igjen! For da funker jo alt så mye bedre :)

   Uff, når du sier pigg så tenker jeg bare på snø og is (brrr...). Her, i denne landsdelen hvor jeg bor (Rogaland), så er det nok ikke så stor fare for at jeg kommer til å behøve PIGGER under skoene. Kommer sjelden noe snø som blir liggende her.
   GORETEX-sko derimot, er nok noe jeg heller burde vurdere og gå til innkjøp av ;p

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!