mandag 1. oktober 2012

"Restitusjons-gymtime"

Jeg driver og snuser litt på et løp igjen til helgen, i Egersund. Det er 11km langt, og dét burde vel ikke være noe problem, eller hva?
Det eneste som gjør at jeg tviler litt, er dette været da.. Det er jo så usikkert for tiden, og jeg har ikke særlig lyst til å løpe hvis det stormer som verst ute. Hm, tenketenke...

Gymtimen i dag ser jeg på som "restitusjons-jogging". Selv om fakta er at vi (eller, egentlig bare jeg forsåvidt) løp like langt som sist uke, og da valgte jeg å se på det som en "fullverdig" treningsøkt. Men det kan kanskje ha noe med det, at jeg hadde løpt 21km på lørdagen i forveien, så jeg var fremdeles litt sliten i kroppen.
Men, tilbake til restitusjonsøkten. Eller, mer grunnen til at jeg velger å kalle det for dét. For jeg har nemlig tenkt å utnytte (til de grader) det faktum at jeg nå har et senter å trene på. Og derfor har jeg tenkt å ta turen bort dit igjen i dag, for å trene styrke. Og så kommer løpingen igjen i morgen(derfor må jeg kalle dagens løping, for restitusjon. For ellers hadde det jo blitt til at jeg løp 3 hele dager på rad, og dét kan jeg jo ikke gjøre...).
Intervaller i morgen, styrke på onsdag, (terskel)løping på torsdag, for så kanskje enda en time med styrke på fredag, evt. fridag før konkurranse på lørdag igjen. Derfor passer det så godt med styrke i dag, for da går liksom (trenings)kabalen lettere opp!

Ellers da, innimellom treningen, bloggingen og skole, så får jeg jo brukt litt tid på den nye hobbyen min også. Så jeg ville vise dere noe av det som jeg har laget i det siste

Grønne "snømenn"! 

Tenkte det kunne passe fint til advent? 

2 kommentarer:

 1. Heia Gruo, du vil ikke bli med oss å løpe en tur i solsystemet i helgen heller?
  Trude og jeg og et par veninner til skal løpe Panetstien i Sandvedparken i Sandnes (http://www.jaermuseet.no/anlegga-vare/vitenfabrikken/nyheter-fra-vitenfabrikken/520-bli-med-pa-sykkeltur-i-solsystemet)Helt fra sola til Pluto og tilbake igjen (rundt Stokkelandsvannet) tror det blir ca 1,1 mil. Heng på!!! :-) Du kan få være hare! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Vibeke!
   Så hyggelig av deg å invitere meg med på noe slikt! Det ble jeg veldig glad for :D
   Og, til tross for min beskjedenhet, så tror jeg rett og slett at jeg takker ja til tilbudet! Det høres jo veldig hyggelig ut. Men, bare hvis jeg ikke behøver å være hare! ;p Det blir vel mer til at jeg løper sist, og saktest av alle... ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!