lørdag 20. oktober 2012

Ensom tur i ruskeværet

Jeg vurderte om jeg skulle melde meg på et 9,3km langt løp på Hinna, i dag. Faktisk så var jeg så ubestemmelig, at jeg først i går kveld tok en endelig beslutning. Og det var faktisk værmeldingen som ble avgjørende. I dag er jeg dog veldig glad for at det ble den avgjørelsen, for hvis jeg kjenner (godt nok) etter, så er ikke kroppen min i stand til å skulle pushes hardt, i 9km i dag. Så det var nok lurt av meg. 

Jeg brukte lang tid på å bestemme meg, både fordi jeg hadde veldig lyst til å være med. Samtidig som jeg visste, innerst inne, at jeg egentlig ikke burde pga. sykdom. Men så begynner det samtidig å bli veldig lenge siden sist konkurranse (22.september; Landsbyløpet), så jeg ville liksom "back on the horse" igjen. 
Er litt redd for at jeg skal miste gnisten for løping og konkurranse, hvis jeg er for lenge borte fra deltakelser i løp. (Ja, jeg er et vanedyr, i tillegg til å være litt for mye bekymret for saker og ting óg...)
Samtidig som jeg vet at det nærmer seg et nytt halv-maraton løp igjen. Og der skal jeg delta. Derfor må jeg hvile nå, så jeg kan bli frisk i en fei! Og fit for fight igjen! :)

Men iallfall, i dag, ingen løp for meg. I stedet gikk jeg meg en tur i det ruskete høstværet. 
Var ute av døra før klokken slo halv 9 i dag morges, med regnklær og refleksvest (dog en litt for stor en..) Dette bildet ble altså tatt etter turen. Jeg er ikke såå "refleks-gal" at jeg har på meg refleks hvis det er så lyst ute når jeg går ut. Hehe.. :)


Ganske herlig egentlig, å gå tur på lørdagsmorgene. For da er det visst ingen andre som har stått opp enda, så jeg får hele veien for meg selv, og jeg nyter stillheten. 
Eller, noen har jo stått opp da; De som skal på jobb og må åpne butikkene de jobber i. Og de mennene som har prosjekter hjemme i husene sine, som skal ned på Trelasten som åpner kl.9. De er jo oppe, og ute og kjører i bilene sine. Men ellers så er det fint lite folksomt ute på lørdagsmorningene. Herrlig! :)

Jærmuseet

Prøvde å fange de vakre høstfargene med mobilen..

Pretty colors!..

Måtte dere alle ha en fortsatt fin lørdag, og kose dere masse sammen med de dere er glad i. Dét skal ihvertfall jeg gjøre, for nå er endelig Geir komt seg hjem igjen! :D


4 kommentarer:

 1. Å det var fine bilder; flott tur!! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, ja det var en veldig fin tur :)

   Slett
 2. Tur i haustvær,æ sø fint!!! :-)
  Åssø kjæm du sikkert ikkje te miste gnisten, om det tek litt tid mellom konkurransane? Kanskje det gjev deg tid, te bli ekstra motivert...? :-)
  God hæg! :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Marie :)
   Ja, det er vel noe i det du sier der. Satser på at det gir meg mer lyst til å ville konkurrere, neste gang det kommer opp en konkurranse ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!