mandag 29. oktober 2012

Hjemmelaget spinningstime


Oh my! I dag kjenner jeg at jeg hadde en (heftig) beinøkt på lørdagen(!).
Jeg kjente det så vidt litt i går og, men tenkte bare at yes, da blir det ikke så ille som jeg hadde trodd allikevel. Heh, der tok jeg feil gitt!
Jaja, det gjør ikke så mye at jeg er stiv i dag. Har jo ikke akkurat de store løpeplanene heller, før til lørdagen. Så det passer for så vidt bare helt greit at jeg fikk trent de stakkars bena mine litt óg!
For jeg er vel ikke den eneste som liker følelsen av å ha trent godt (aka. gangsperr) etter en styrkeøkt? Det sier jo bare at jeg har fått noe utbytte av det! J

Ellers da. Helgen min har stort sett bestått seg av ”juleforberedelser”.  Jeg skriver gåseøyne fordi det ikke akkurat er gjort så mye til jul, bare selve gledingen til jul, er det jobbet mye med.
Med (laging av) julegaver, juleblad-innkjøp, oppdaging -og innkjøp av jule(test)-brus. Ja, kort sagt; en liten julehelg for min del! J


Så (allerede) nå, kjenner jeg at jeg har klart å roe meg ned noen hakk. Både med alt stresset iht. skoleoppgaver. Men også (litt) av alle disse prosjektene jeg selv har i hodet, har jeg begynt å få noe roen over.
Kanskje det har noe med den ekstra timen vi fikk med søvn denne helgen? Eller kanskje det har noe med snøen vi var så heldige å få tildelt litt av før helgen?
Jeg stresser ihvertfall litt mindre nå, så da kan det være det samme hva grunnen er J

Før spinningtimen min i går, bestilte jeg jakke (fra Gore) til å løpe ute i. Samt et nytt drikkebelte, som i motsetning til det andre jeg har brukt, forhåpentligvis vil passe på drikkeflaskene i belte, og ikke gi slipp på dem. Og brodder til det kommer snø på veiene (les: is). Så nå kan vinteren bare komme, jeg er klar! Tror jeg…
Forhåpentligvis så kommer jakken i postkassen min før lørdag..


Men tilbake til spinningtimen i går. For øvrig ikke en felles ”spinningtime” som de fleste kjenner til, men en egenkomponert time som ble laget etter hvert som jeg tråkket.
Jeg er jo ikke medlem på et treningssenter, hvor de har timer. Men de har to spinningsykler der jeg trener, så det var bare å forsyne seg. (Hm…rart at det ikke er flere som trener en søndagskveld?) Jeg hadde hele lokalet for meg selv, så det var bare å puste og pese og sykle så svetten rant. Hehe...

Jeg kan jo ikke si noe om hvor langt eller fort jeg syklet, men jeg kan si at jeg syklet i  50min, og dere kan jo se her hvordan puls-stigningen min var. Med andre ord, nok så lik den ”tegningen” de pleier ha på tavla bak instruktøren, på vanlige spinningtimer. Så jeg var fornøyd.
Håper jeg klarer å gjennomføre en lik økt i dag, for det er liksom da det gjelder (eller teller), i den såkalte ”gymtimen” jeg skal ha selv. Ellers så får jeg bare jukse det til litt, og si at gårsdagens økt ble gjort på mandagen. Hehe..
Jeg skulle jo egentlig ha løpt alle de 5 gangene med egentrening. Men det blir i hvert fall denne gangen med ”alternativ trening”. Mye mulig det blir det neste mandag óg, hvos ankelen gjør seg vrang i løpet av lørdagen..

4 kommentarer:

 1. Det er godt å høre at det ikke bare er jeg som gleder meg til jul. :-) Jeg bruker den siste uka av sykemeldingsperioden til å ordne julekalendergaver til mine søte små. Å glede seg til jula er vel egentlig det beste med den?

  Jeg er enig med deg at det er deilig å være støl. På svensk heter det treningsverk. Et av mine favorittord. Å gjennomføre en spinningtime helt alene er ikke annet enn imopnerende!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, tenkte at jeg kanskje skulle få meg en "count down for Christmas"-teller her på bloggen. Eller tror du det blir litt "too much"? ;p
   Jepp, du har helt rett! Det å glede seg til jul, er det allerbeste. Derfor starter jeg å glede meg så tidlig som mulig hvert år! :D
   Så du får bare kose deg masse videre med julekalenderen din, og nyt førjulstiden (som for min del allerede har startet ;) )

   Er det virkelig så imponerende å gjennomføre en spinningtime alene? Så lenge jeg har god musikk på ørene, så syns jeg igrunnen det går veldig fint. Det er sikkert bare blitt "lettere" etter hvert som jeg har blitt flinkere til å gjennomføre alle slags typer trening (for meg selv).
   Da synes jeg heller at det er laangt verre å løpe seg gjennom en hél time på mølla for eksempel.. :)

   Slett
 2. Tar godt imot tips hvor man kan bestille løpeutstyr;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen Kristine!
   Du, denne gangen har jeg faktiskt bestilt jakken på www.oslosportslager.no. Men kan også anbefale getinspired.no , og x-life-no. Særlig den siste har de et (veldig) godt utvalg, både treningsklær, men også kost-tilskudd og treningsutstyr.
   Du kan jo sjekke de ut, og se hva du syns selv? :) Håper det svarte litt på "ønsket" ditt.

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!