torsdag 11. oktober 2012

5 svære haller med mat!

Dagens løpetur er ferdig løpt, og nok en deilig hotell-frokost er i magen. Så nå er vi klar for nok en begivenhetsrik dag i Riga. Tenkte å vise dere de fleste bildene fra turen når vi er kommet hjem igjen, så det blir bare noen få nå. Her er bl.a. gårsdagens lunsj, fra markedet vi var på. 5 store hangarhaller(!), fylt opp med all slags mat. Kjøtt, fisk, bakevarer, klær osv. Tenkte det skulle bli lett å finne noe å spise der, men der tok vi altså feil. Det meste var nok for "hjemme-mat-laging". Men, vi fant nå noe spisbart til å ta med:

Geir sin lunsj; type "nanbrød-ish"
Og sé hva de hadde her!! CC i bøtter og spann, bokstavelig talt! :D Selfølgelig måtte jeg ha dét til lunsj da. Hehe...
Men, det var ikke så godt som det de har i Norge (eller Sverige). Det var (mye) tørrere, faktisk så tørt at jeg satte det i halsen opptil flere ganger(...!), og måtte tilslutt gi opp å spise hele (280g i den boksen vi kjøpte), og spise resten av brødet til Geir. Og dét skal jeg si dere, at jeg tror jeg aldri, noensinne har gitt opp å spise hele boksen med cc!...
Det var også mer fett i denne (9 og 18%), merkelig at det var såpass tørt da. Og så var det de fleste stedene, også en bøtte(!) med noe majones/rømme/fløte-greier, som sikkert da skulle kombineres med denne cc`en.
Hmm...Lurer på hva de bruker dette til her i Latvia? Noen som vet? Kanskje, mest sannsynlig, så blir det vel brukt til noe bakst-greier.
Guro i Himmelen! :D
Selfølgelig har jeg også fått shoppet litt. Men, når du heter Guro, og ikke er så flink til å finne frem i jungelen av all slags typer klær og dilldall, så tar det ofte litt tid (sånn ca. en halv dag eller ´no) før jeg er litt varm i trøya. Så det er ikke bare bare å shoppe, for min del. Det blir liksom så overveldende for meg, når det er såå mye å se på. Både på markedet i byen, men også alle (!) shoppingsentrene som finnes her. 
Ærlig talt, så trives jeg best i sportsbutikkene. Eller hobbybutikkene. For dér vet jeg ihvertfall hva jeg har lyst på. I alle klesbutikkene (som forsåvidt er de butikkene jeg burde prioritert) er det så mye fint, at jeg blir helt overveldet. Så som regel så ender det bare med at jeg snur halveis i døra, og går ut igjen! Helt til Geir insisterer på at vi skal gå inn igjen, og så tar vi det bare "bit for bit". Og så må jeg bare velge én (av de tusen) fin(e) ting, og så må jeg prøve det. Takk Gud, for at jeg har han :)
Så pga. av han (Geir altså, ikke Gud), så har jeg nå fått litt av hvert i handle posene. Bl.a en kjole, som skal brukes senere i høst :


Men nå må jeg visst runde av her. Tenkte bare jeg skulle vise dere bevis på treningsøkten i dag:

Hehe, flaut? Eh,jah! Menmen, who cares.. Ikke meg ihvertfall, for da hadde jeg jo ikke publisert dette fantastiske kunstverket av en dame heller :)

Resultatet endte slik:

 • Distanse: 5,43km
 • Tid: 31min
 • Gj.fart: 5:44min/km (10,5km/t)
 • Gj.puls: 159
Æsj...Jammen er det kjeedelig å løpe på mølle kontra. ute!...

4 kommentarer:

 1. For en nydelig ferie! Kos dere masse videre, med shopping, god mat og trening! Du er god, Guro! God helg! /Vibeke

  SvarSlett
 2. Så gøy med utenlandsk mat! Ender alltid opp meg mest mat og minst klær fra alle landene jeg er i, tihi:)
  Har ikke løpt på mølle siden.. Før sommeren en gang? Det er kjedelig! Men så nå ut som tredemøllen var så nærme naturen som mulig da, om ikke annet;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Mia!
   Ja, jeg syns også alltid det er utrolig spennende med all den (nye, ukjente) utenlandske maten. Men, pysete som jeg er, så er jeg ikke så veldig flink til og faktisk PRØVE den utenlandske maten. Jeg er mer den safe typen, som går for det jeg vet jeg liker.. :p
   Kanske vi er litt like der da, når det gjelder klær iallfall. Særlig jeg, siden jeg ikke er så "mote-riktig" av meg som person ;)

   Hehe, ja, tredemøllen på hotellet var så nærme "ute" som overhodet mulig i dét rommet. Men, du har rett i det; mølle er kjeedelig... :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!