lørdag 27. oktober 2012

Julebrus uten sukker!!

Jeg liker godt snø jeg altså, misforstå meg rett nå. Men når de røde og gule bladene på trærne, er dekket av hvit snø, da føler jeg det er noe som ikke er helt som det skal være. 
Det er til og med satt opp brøytepinner noen steder her på Nærbø(!). I oktober liksom..?

Gikk en tur i dag, før frokost. En kald, en. (Er det nå vi skal gjøre som de med peiling på hud sier; at vi skal smøre oss inn med fete kremer og ta godt med omega3-olje?) 
Var temmelig kald i fingertuppene og nesetippen når jeg kom hjem igjen, hvor jeg ble møtt av synet som sikkert flere av dere damer ser mye av disse dagene:


Det første bilde jeg tok i dag på turen min (som da altså foregikk i gangfart), var at dette merkelige mønsteret som var på bakken (asfalten). Vet ikke hva det er, eller hvordan det har blitt slik. Men jeg antar at det er pga. frosten?

På asfalt, liksom?

Disse neste bildene er tatt nesten på samme tidspunkt, bare med noen hundre meters avstand på gangstien jeg gikk. Allikevel så ulike.
Til slutt så var jeg så kald på fingertuppene, at jeg bare måtte innse at jeg ikke kunne forevige flere bilder med kameraet. Jeg måtte visst prioritere følelsen i hendene, fremfor bilder. Så da måtte de bare bli værende i vottene sine ;)


SunriseJa, foressten. Enda et syn jeg kom hjem til: Soveromsvinduet på vid gap, med minusgrader ute! Galskap, tenkte jeg. Men han mente det var for å drepe midden (...). Jaja, får håpe ikke vi alle dør når natten kommer, og jeg er nødt til å bevege meg inn i den ishulen av et soverom :p


Sånn helt tilslutt på en lørdagskveld. Vet dere hva jeg så gledelig har oppdaget at de har i matbutikken, eller?? Jo, dét skal jeg si dere; Julebrus uten sukker!!!!!! Dét fortjener mange utropstegn, det!
Jeg kan faktisk ikke huske sist jeg drakk julebrus (fordi jeg ikke lenger drikker sukker-brus). Dere kan jo tro dette var gode nyheter for meg da jeg så dette synet i butikken:

*Lykke*
Jeg har bestemt meg for å gjøre som i fjor, og året før der igjen, at jeg skal holde meg unna alt som er spiselig og drikkbart av juleprodukter, frem til 1.desember. Det er på`n måte hellig for meg. Så det skal kun nytes i adventstiden. Dette var bare en liten test-smak, før jeg hamstrer inn med sukkerfri brus.
Litt dumt hvis det ikke var noe godt, og så hadde jeg handlet inn i mengder, og det ikke kom til å bli spist.

Smaken var noe søtt og litt uvant. Men det er helt sikkert bare fordi det er så lenge siden sist jeg drakk julebrus. At jeg ikke kan huske hvordan det skal smake. hehe...

Nei, nå får jeg komme meg på trening. Litt (hard?) beintrening tror jeg det får bli i dag. Blir ikke mer løping på meg før tidligst mandag, grunnet en teit ankel som har så lyst til å si fra at den finnes... Så da gjør det ikke noe at jeg har litt gangsperr i beina i morgen.

Trente inne på mølla i går, og fant på en helt genial måte å dele opp økten i.
Men siden Polar ikke vil samarbeide med tilkoblingen i dag heller (...), så forteller jeg mer om det i morgen. Da funker det forhåpentlig vis bedre med tilkoblingen óg, så dere kan se resulatene.

Ønsker dere alle en fortsatt god lørdags kveld! Og dere som kan løpe; løp litt for meg óg med det samme! :)

6 kommentarer:

 1. Åh, smart med sukkerfri julebrus da! Jeg liker ikke julebrus, for meg går det i cola zero året rundt. Men si fra hvis du finner sukkerfri marsipan, for DET går det mengder av i julen;) God helg

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, will do!! Men tror jeg bare sier det kun til deg isåfall, ellers er jeg redd det nok vil gå raskt tomt i butikkhyllene ;) Best og ikke si det til for mange!
   Sukkerfri marsipan ja, dét hadde vært noe!! :D

   Slett
 2. Vet du hvor mange kalorier det er i den flasken ? Noen sukkerfrie drikker har jo sånn ca 10 kalorier per glass, mens cola zero har 0 .

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei du :)
   I går sjekket jeg innholdsfortegnelsen på den flaska, men det stod ikke noe næringsinnhold på den dessverre. Men jeg velger å tro selv, at det ikke er noe kalorier i den ihvertfall ;)

   Slett
 3. Hei !!!

  Hvor fant du julebrus uten sukker???? Jeg finner ingen steder...

  SvarSlett
  Svar
  1. Heisann! :)
   Denne julebrusen kjøpte jeg på en Rema 1000 butikk.
   Hmm... Kanskje de er utsolgt i butikkene? Spør en av de som jobber der, om de ikke har julebrus uten sukker der, så kan de nok gi deg et svar på dét ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!