fredag 5. september 2014

Uke.2 på Gullsmedskole

Så kan jeg endelig si, eller det blir kanskje feil å si "endelig" siden jeg liker meg så godt på den skolen. Men jeg kan ihvertfall si at jeg nå har stemplet ut fra min andre uke på Gullsmedskolen i Fredrikstad.

Denne uken har vi hatt sage-øvelser. Det vil altså si saging, saging og atter en gang saging. Jeg og saga har blitt litt bedre kjent, og noe bedre venner i løpet av uka. Men vi er ikke helt bestevenner, enda. Spesielt sagbladet og jeg kjemper fortsatt litt. Men vi blir stadig bedre kjent, og har bare i løpet av uken blitt mer venner enn hva vi var i starten på uken. Så dette skal nok gå bra!

Jeg er (pitte)litt lei nå på en fredag etter 5 dager med sage-øvelser. Men vet samtidig at det er dét som må til for å bli god til noe. Og jeg har jo lyst til å bli en kjempegod gullsmed, så da må jeg øve, øve, øve!


Men samtidig så er det jo litt (ganske) gøy også. Og det føles egentlig litt som at jeg får lov til å holde på med hobbyen min hele dagen lang, og dét er jo ikke akkurat feil! Hihi..Jeg prøvde meg også litt på tegning igjen i dag, etter et noe langt opphold siden forrige gang jeg gikk på skole.
Vi skal nemlig levere inn en slags "oppskriftsbok" sammen med alle øvelsene og oppgavene som vi leverer inn, så i dag ble det derfor litt tegninger av utstyret som vi har brukt til sagingen denne uken.
Det ble ikke så halvgærent det, eller? Jeg ble ihvertfall fornøyd! :)2 kommentarer:

  1. Du som er glad i matmarkeder og lignende, akkurat som meg. 12.-14 sept er det Matfestival på Rådhusplassen i Oslo, verdt å få med seg om en er i nærheten. Jeg selv rekker kun 15 minutter fredagen før jeg må rekke flybussen til Rygge og Palma. Utrolig mange folk der, lønner seg å være tidlig ute for å få en allright opplevelse. Line

    SvarSlett
    Svar
    1. Ah, tusen takk for tipset! Dét skal jeg se om jeg ikke kan klare å få litt tid til ;)

      Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!