torsdag 4. september 2014

Kroatia, Makarska - dag.7

Så var vi kommet til den syvende dagen vår i Makarska. Den siste hele dagen vi hadde nede i varmen skulle vi virkelig nyte til det fulle (som om vi ikke hadde gjort det tidligere, hihi...) og vi lå derfor halve dagen i solen. Før vi pakket på oss litt mer klær for å gå og spise litt lunsj. Det ble pizza på hele gjengen.

Etter lunsj gikk vi for å kikke litt i butikkene (igjen), hvor mor bl.a fant seg noen kjempesøte "helsesko", med marihøner på :)
Jeg kjøpte med en singlett som souvenir, med Kroatia-navnet på. Fint å kjøpe minner med seg hjem som det er mulig å bruke også, ikke bare sånt som blir liggende i en skuff.

Etter et kveldsbad i sjøen, i ekstremt store bølger (drømte om dem da jeg la meg den natten!), gikk vi ut og spiste middag. Litt triste for at dette var den siste kvelden vår der nede...

Hotellet vi bodde på - "Park Hotel"

Mor med nye sko!


Ut på shopping-tur i Gamlebyen


Mosaikk på veggeneVi fant ut at vi ville vente på "tur-båtene" som hadde vært ute på samme turen som vi tok tidligere i uken (Brac og Hvar), for å se og oppleve litt av det samme enda en gang, og for å ta bilde av dem.Gammel fiskebåt 


Før middagen tok vi et sånt "by-tog" som gikk langs strandveien hele dagene og kveldene. Vi hadde hatt lyst til å kjøre det helt siden vi kom ned til Makarska, så den siste kvelden fikk vi endelig gjort det.
Litt slitne etter en lang dag i solen

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!