onsdag 24. september 2014

Armbånd og kjede

Under her ser dere noe av grunnen til at jeg har hatt så lite å "vise til" av hobby-greier den siste tiden. Jeg fikk en bestilling på et armbånd og et halskjede i kongelenke, som jeg har laget litt på hver dag de siste ukene. Kombinert med "alle andre hobbyer" som jeg også har lyst til å drive med, så blir jeg liksom aldri ferdig med én enkelt ting... Flere som kjenner til dét problemet eller? 
8 kommentarer:

 1. Så fint det var ! ! !
  Fint at du får bestillinger !

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk!
   Ja, jeg syns også det er veldig hyggelig å få bestillinger, for det betyr jo at det er noen som ønsker å gå med -eller gi bort, det som jeg har laget. Og dét gjør meg veldig glad!! :)

   Slett
 2. Så fint det var!
  Er det mulig å få det laget likt bare med litt "mindre ringer" imellom?

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Tusen takk for det :)
   Det er selvfølgelig fullt mulig å få til. Men mener du da at de ringene som skal være imellom, skal være mindre i størrelse, eller mener du at det ikke skulle vært ringer i mellom i det hele tatt? Uansett, så er begge deler mulig å få til hvis du ønsker :)

   Slett
 3. Mener mindre ringer imellom :) Hva vil prisen i tilfelle bli på et armbånd da? Hilsen Birgitte

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Birgitte
   Beklager at jeg svarer så sent, men jeg måtte få litt profesjonell hjelp til å finne ut av hva prisen kom på (siden jeg aldri har tatt imot betaling for noe sånt før).
   Men sånn jeg ser det, så vil dette armbåndet over her komme på 600,-. Så hvis jeg setter på mindre ringer, som da vil si litt lettere i vekt på sølvet, så vil det komme på rundt 550,- tipper jeg :)

   Slett
 4. De er så nydelige disse stykkene dine :)
  Dette er noe du kan!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!