onsdag 23. oktober 2013

Kvalitetstid og treningsoppsummering

Plutselig så var vi langt inni uke 42 allerede, og jeg har enda ikke fått somlet meg til å legge ut "Trenings-CV´en" fra forrige uke.

Uke.42
Mandag: fri (sølvkurs)
Tirsdag: styrketrening m/mor
Onsdag: løpetur rundt Ringveien (alene!)– 5,63km
Torsdag: styrketrening
Fredag: Jåttåturen m/mor – 7,7km (bilder kommer senere)
Lørdag: løpetur m/Geir rundt Ringveien – 5,63km
Søndag: styrketrening

Sist uke begynte jeg jo i ny jobb, sånn type fra klokken 6.30-15 og dét tar på for en kropp som aldeles ikke er vant til å jobbe. Særlig ikke en så tung fysisk jobb som jeg nå har fått meg. 
Så jeg ser allerede nå tendenser til at jeg er nødt for å trappe litt ned på treningsmengden fremover. Jeg orker rett og slett ikke å trene så mye som før. Totalt tømt for "ekstra energi"(jada, jeg vet at de sier at man får ekstra overskudd av å trene...).

Så søndagen ble derfor brukt til "avslappende søndags sysler" aka. kvalitetstid sammen med mor; vi reiste rundt på hobby/kunstutstillinger som var i området.

Først var vi innom "Kunst og Kult" på Lerbrekk skole (Varhaug), som var en felles utstilling for lokale kunst og håndverkere: 
Pil-korger hang utenfor i vinden
Sjekk flagget på veggen; dét blåste litt på søndag!
Pil-fuglehus
Dørkranser
Etterpå reiste vi videre til Figgjo, for å sjekke ut Hobbymessen som var der. Der var det mest for mennene egentlig, for det var Stavanger Modelljernbaneklubb som stod bak arrangementet.
Men, jeg syns nå det er gøy å se på sånne "miniatyr" ting jeg, så det var moro å være der også en tur.


"Anleggsområde" :)
Jernbane i miniatyr


Så langt denne uken har jeg rukket å; 
-spinne litt innendørs (vi har fått et forferdelig høst-vær ute nå!) 
-løpt på tredemølla (!!) en tur
-óg trent litt styrke

1 kommentar:

  1. Nå er det lenge siden jeg har vært innom bloggen din! Først og fremst: gratulerer med ny jobb:D Jeg og kjenner at totalbelastningen med jobb og skole går utover treningsmengden. Men det er vel som regel sånn for oss som ikke er toppidrettsutøvere, men som faktisk på jobbe ved siden av treningen! Er vel bare å gjøre det beste utav det:) God helg!

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!