lørdag 19. oktober 2013

Juletur med jentene!

Denne uken har virkelig flydd avsted!
Jeg sluttet på jobb på fredag kl.12, gikk direkte bort til mor (jepp, jeg har fått jobb 2min fra mine foreldres hus!) for å spise det vi kaller for middag, men som sikkert de fleste andre kaller for lunsj. Før vi reiste innover til Stavanger, for å gå tur nummer 11 av de 52 hverdagsturene.
Da vi kom hjem igjen, var det bare å gå igang med husvask, før det var tid for kveldsmat og jeg var klar for senga. Totalt utslitt!


Men, det var jo ikke dét jeg hadde tenkt å fortelle om i dag da. For jeg kom nemlig på at jeg helt har glemt å fortelle dere om min juletur som vi jentene (meg, mor og lillesøster) har planlagt å reise på i desember!
Her er noen få hint. Klarer dere å gjette hvor vi skal, eller? Hihi...


Jepp, det stemmer! Vi skal til London i desember, og dét gleder jeg meg til!!!


Jeg har faktisk aldri vært i England før så nå trenger jeg tips av dere som allerde har vært der. Om det er enkelt ting jeg bør få meg meg i byen av serverdigheter og butikker.
F.eks sportbutikker som er verdt å ta turen innom (vet ihvertfall om ett visst 7etasjers senter, med bare treningsrelaterte greier, som jeg er nødt for å stikke innom). 


Eller hvis det er andre ting som bør sjekkes ut når jeg førstes er der borte. Kanskje en hobby/håndarbeidsbutikk, kule/spesielle one of a kind matbutikker (type rawfood e.l.) eller andre kjente landemerker som bør ses. Jeg er egentlig åpen for forslag på det meste.


Men vi har bare lørdagen og søndagen på oss i denne omgang, så det blir nok ikke så mye tid til så veldig mye av museer og. 


Jeg og mor har allerede planlagt et aldri så lite Buckingham Palace-visit (suvenirbutikken), og så må vi jo ta en "hop on hop off-buss" aka. dobbeldekker :)Men ellers, så har jeg veldig lyst på tips ifra dere lesere! Kom gjerne med forslag, så blir jeg så glaad :) God helg!
8 kommentarer:

 1. Så herlig med juletur da. Blir sikkert koselig. jeg var i London rundt 4 des et år. Det ble masse kø overalt,men kjekt.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, takk. Jeg håper og tror det blir koselig med en før-julstur :)

   Slett
 2. London er topp, reiser stadig vekk tilbake. Kommer innom bloggen din seinest om noen dagen igjen, prøver å klore ned etpar tips da :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, gjør det! Jeg gleder meg til å få noen gode tips fra deg :)
   Gjerne løpeturer i parkene også, hvis du har noe erfaring fra det ;)

   Slett
 3. Lily white og sportsdirekt samt Nike town. Når det gjelder sportsdirekt bør du Google litt på forhånd for å finne den største. Den ligger litt utenfor main street, men metroen fører deg dit:). London er min favoritt of them all<3

  SvarSlett
 4. Oh, yess, London har alt for alle. Litt for enhver smak, og det er jo forskjellig hva en liker. Jeg går for Niketown av sportsbutikker, synest mange andre er rotete og vanskelige å finne frem i. Wholefoods er verdens beste matbutikk/sunn og nyttig mat og har flere lokaliteter. Holland and Barret (usikker på skrivemåten, men denne butikken finnes overalt) er kjempebra på helsekost. Boots er billige på alt av kosmetikk og produkter til badet, finnes og overalt. Bøker er billige om du liker å lese på engelsk!

  Jeg digger å gå på teater og bestiller billetter på nettet før jeg drar. Lion King er f.eks artig. Må besøke Starbucks for en frappucino-milkshake hver dag, nydelig godt. Regents Park og Hyde Park er store og flotte for løpeturer. Oxford Street er oppskrytt og bør unngås fra midt på dagen og utover, da er det trangt og kaos, om jeg absolutt må dit så blir det når butikkene åpner og etpar timer frem.

  Det er vanskelig å anbefale spisesteder, det finnes så mye bra overalt! Synest selv og at det er gøy med afternoontea med te og småkaker.

  Dette var bare bittelitt av mitt London, jeg er rimelig sikker på at også du vil like byen!

  SvarSlett
 5. Oh my! Tusen takk for mange gode tips, Line! Jeg skal skrive ned alle sammen på et papir, og bringe det med meg på turen! :)
  Jeg vet iallefall at det blir en tur på Niketown, og en eller to joggeturer i HydePark (hotellet ligger visst like ved). Wholefoods høres innmari spennende ut, så dét skal også sjekkes nærmere! Hihi, faktisk så hadde vi noen småplaner om en aldri så liten afternoontea også ;)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!