fredag 4. oktober 2013

Joggetur i vinden

Nå har det blitt mye skrytebilder av hva jeg har laget i det siste. Så, for å veie opp litt for dét, så må jeg nå legge litt vekt oppi den andre "halvdelen av skåla".

Det er på tide med et lite skryteinnlegg om treningen igjen. For jeg har nemlig vært flink jente, og løpt tur jevnlig i det siste! :)

Eller, for å være helt ærlig, så er det vel mye takket være "hunden" min, som holder meg med turer (neida, Geir. Jeg mener ikke egentlig å kalle deg for en hund. Sant å si, så er det vel heller omvent, at det er jeg som burde vært kalt for hunden som blir luftet...)

For Geir er blitt så flinkis nå, at han sørger for å dra meg med ut på joggeturer nesten så ofte som annenhver dag. Til og med når været var som det var i går (les: forferdelig mye vind!!!) ute, så kom vi oss ut på tur! :) Inni en skog riktignok, but still...

Og dette måtte jo selvfølgelig dokumenteres, med "fotosession" etter endt tur ;)
Fjolla herself


"Nei, nå får det holde. Jeg går..."
Jeg løp i går 3 runder á 1960meter (nokså nøyaktig faktisk) i Salteskogen. Totalt ble det en tur på 5,8km. Det er jeg fornøyd med :)

Iiih! Jeg har klippet håret, som nå er blitt myye kortere!!! :o
Men i dag, da jeg skulle trene styrketrening,  var jeg alt annet enn klar for trening.
Merket at hele kroppen var klar over hvilken dag det var i dag (fredag), og da tror jeg at kroppen går inn i en egen "fredags-modus", hvor den egentlig bare har mest lyst til å slappe av forran tv´en...
Men, jeg kom meg på trening (gikk litt tregt da...), og nå er jeg så glad og fornøyd for at jeg var så flink som gikk allikevel :)

5 kommentarer:

 1. Velig fin lue (i det andre innlegget) og flott at du kom deg ut i vinden; det er faktisk veldig god trening å løpe i motvind, mye motstand ;-) God helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Silja. Så gøy at du likte lua. Tror mottakeren også gjorde det, og dét er jo tross alt det viktigste (jeg er ikke missfornøyd altså, selv om det kanskje kan virke slik. Det ble bare ikke helt sånn som jeg hadde sett det for meg i hodet).
   Ja, DEN følelsen, etter at jeg har gjennomført slike "bragder" er det ikke mye annet som slår! :)

   Takk, det samme; God helg! :D

   Slett
 2. Den fredagsunnskyldningen brukte jeg og igår, sammen med flere jenter på senteret hvor jeg trener. La ikke på tunge nok vekter....det var tross alt fredag kveld. Men så kom vi frem til ...etterhvert, at vi VAR jo faktisk på trening vi, i motsetning til veldig mange andre som sikkert skulka unna, lett, og brukte fredagsunnskyldningen til de grader.
  Da måtte vi skryte litt av oss selv likevel, og det synest jeg at du og skal gjøre.

  PS. Fort gjort også å bruke lørdagsunnskyldningen, men det er bare å komme seg ut, og så tar det ca tre sekunder, så skjønner man at "yess, dette er bare herlig"...

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg kom meg på trening,ja. Men, det ble ikke akkurat "slått noen rekorder" mtp. vektøkninger i går. Hehe... ;)
   Men det viktigste var vel at jeg kom meg bort som du selv sier, og fikk gjennomført en trening. Så får jeg trøste meg med det som du (også) sier, at jeg VAR DER tross alt. Og det "slår" jo det at det var noen som IKKE var :)

   Jeg hadde ikke tenkt å bruke den unnskyldningen i dag da. For lørdagen her hos oss, er liksom den store "spise ekstra mye god mat-dagen", og DA kan man ikke sluntre unna treningsøkten! *Kremt* Jeg må ihvertall gjøre et iherdig forsøk på å unngå at altfor mye av de godsakene legger seg på ribbeina (som forøvrig blir mindre og mindre synlig, kan du si. hehe... :p)

   (Jeg tok meg fri fra morgenturen i dag da, som mer eller mindre blir utført HVER ENESTE lørdag. Ja, sånn bortsett fra i dag da. Kjente at jeg hadde godt av en liten restitusjonslørdagsmorgen i dag :) )

   Slett
 3. Hei, Guro.

  Legg gjerne til etiketten / merkelappen "runnersno" på alt av løpsrelatert innhold, slik at det dukker opp her:
  http://guroeriksen.blogspot.com/search/label/runnersno

  Om du gjør det, og gir meg beskjed (ved å svare her), så legger jeg opp bloggen din på runners.no versjon 2.

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!