torsdag 3. oktober 2013

Lue på bestilling

Nå har jeg hatt en del ekstra fritid i det siste, og hva passer vel bedre å bruke den tiden på, enn å gjøre det jeg liker allerbest? Nemlig strikking og annet håndarbeid! :)

Jeg fikk en "bestilling" av Mina (min lillesøster) for en tid tilbake siden. Om jeg ikke kunne strikke en lue til henne, som skulle "matche" noen selbuvotter hun hadde fra før;

Utgangspunktet
Selvfølgelig kunne jeg gjøre dét! Så gøy at noen har såpass stor tro på meg, og lyst til at jeg skal lage noe til dem, at de til og med bestiller et plagg hos meg! Hihi :)
Jeg fikk noen "instrukser" om hvordan hun ville ha den og hvilke farger den skulle lages i, og jeg satte igang med strikkingen. Jeg storkoste meg faktisk, med å strikke den.

Uten en ferdig oppskrift såklart, kun strikket etter mitt eget hode, ble den ferdige luen seende slik ut;

Sluttresultatet
Nå ble den (*kremt*) ikke akkurat seende ut slik som jeg hadde sett den for meg i hodet (hmm, merkelig...). Men, mottakeren så nå iallefall ut til å være veldig fornøyd med resultatet, faktisk så sa hun at det var akkurat sånn hun hadde sett det for seg. Så da får jeg bare tro på at det hun sier, er sant. Og være fornøyd med at hun ble fornøyd. Selv om ikke jeg ble helt fornøyd :)

En stk fornøyd lue-eier

Hihi, jeg fikk "restene" av det garnet, så nå er jeg like så greit igang med lue nummer 2 av samme fargene. For å prøve meg på et nytt, og bedre sluttresultat, til meg selv! :)

3 kommentarer:

  1. Lua ble fin til de vakre vottene.Du er flink du.
    Klemz

    SvarSlett
  2. Kjempefin lue som passet perfekt til de vakre selbuvottene!

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!