fredag 22. mars 2013

Sykkel-sessongen 2013


Såå var det endelig Påskeferie! Herlig følelse og ikke måtte tenke på noe innleveringer på skolen, før etter ferien! 
Herlig, men også veldig uvant merker jeg, så jeg er litt sånn ... urolig innvendig kjenner jeg.  Akkurat som om det er noe som ikke stemmer. Men det er nok antagelig bare fordi jeg alltid føler at jeg går rundt med noe "innvendig", som må gjøres innen den og den tidsfristen.
Vel vel, jeg får bare forsøke mitt beste med å ta ferie med god samvittighet. Etter søndag vel og merke. Må jobbe litt på Gjestal først, og såå kan jeg ta en hel uke med fri (og forhåpentligvis få tid til mye trening!).

Denne uken har bestått seg av mye styrketrening. Og på tirsdagen så var jeg så heldig å få selskap av lillesøster Mina, på treningen:

Tirsdag 19.mars m/lillesøster
Knebøy
Markløft
Skulderpress m/stang & bulgarsk utfall
Nedtrekk
Triceps pushdown
Pushups
Abwheel
2min roing i romaskin

Kommentar: "noen" måtte ta toalettbesøkende stående dagen etterpå (hihi..)

Onsdag 20.mars - sykkel innendørs
50min på spinningsykkelen

Kommentar: jeg har vært så (u)heldig at jeg har fått plass på Amnesty sitt sykkel-lag som skal delta i årets Nordsjøritt, som skal sykles 8.juni. Det er et 9mil langt sykkelritt som går fra Egersund til Sandnes, og jeg var liksom den som aldri i livet (!) skulle delta i dette rittet flere ganger (har vært med én gang før), pga. sørpete skogsveier (som ikke passer en pen dame som meg å måtte skitne til skoene sine).
Så altså, derfor er jeg nå nødt til å tørke støv av sykkelen min, sånn på skikkelig liksom, og komme meg ut på veien igjen. Denne sessongen mest rullende kan det se ut som.

Torsdag 21.mars
Chins & dips
Markløft & skrå benkpress m/manualer
Facepulls & stående triceps-press i kabel
Enarms hantelroing
Latsroing & roing m/stang

Fredag 22.mars
Knebøy & skulderpress m/manualer
Bulgarsk utfall & sidehev
Strake markløft & bakside skulder
Ett beins-beinpress

Er det flere av dere som skal delta i Nordsjørittet? Give me a pip :)4 kommentarer:

 1. Gratulerer med plassen! Så kult!
  Og om du var i tvil så skal jeg i k k e delta.

  SvarSlett
 2. Så gøy at du skal sykle ritt; det blir spennende!! Det er bare å kaste seg ut i det og tråkke til! Med litt trening så kommer det til å bli en bra tur, det er jeg overbevist om! God påske!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, satser på at med "litt mer" timer på sykkelsete, så vil det forhåpentligvis gjøre LITT MINDRE vondt etter 5timer på samme sete ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!