tirsdag 26. mars 2013

"Eg vil heim og sjå ein solnedgang på Jæren..."

I dag har jeg endelig fått syklet en (deilig) tur ute i solskinnet! 20,7km ble det på sykkelsetet, på litt over én time.
Siden det er rundt 5timer jeg regner med å bruke på de 9mila som Nordsjørittet går over, så er det liksom dét som er prioriteringen for meg nå, på sykkelen. Enten det å konsentrere meg om å få mest mulig kilometer i beina, eller lengden på turene. Ikke hvor fort jeg sykler, eller pulsen.
Kart kan ses her: Treningsresultat 26.03.2013.

Med nye sko-overtrekk og Geir sin (eh, kremt...) vinter-sykkelbukse, så var det nesten ikke kaldt å sykle i det hele tatt i dag! I tillegg til at det var midt på dagen, så solen varmet jo godt den også da :)

I går var det mandag, og styrketrening:

-Markløft (80kg på siste sett, wohoo!)
-Chins & dips (blir stadig sterkere her óg)
-Benkpress (40kg)
-Latsroing & triceps pushdown – begge i kabel
-Roing i kabel

+ 1,1km løping (7min) !!!

Så til slutt; bilder fra strandturen jeg gikk på søndag. Bare for å vise dere hvor fantastisk flott det er her på Jæren...
Geir flyr mini-flyVakkert, ikke sant?

11 kommentarer:

 1. Ja me he det flott på jæren, tenkt dei flotte bildene er rett ut døra. Og den sangen (overskrifta)er så fin. Sprek er du som vanleg. Hvordan føltes det å løpe 1,1 km? (tenkte på foten)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det føltes helt fint faktisk (heldigvis). Så det kan virke som jeg forhåpentligvis, endelig, er på vei fremover igjen med løpingen. Men tror nok jeg skal ta små steg, bokstavelig talt, en stund fremover. Og så jevnt legge på litt meter som jeg løper. Bare for å unngå tilbakefall liksom :)

   God påske! :)

   Slett
 2. Nå fikk jeg litt hjemlengsel.... Her på Lillehammer går det stort sett i ski enda. Gleder meg til å ta frem sykkel:-)
  God påske:-)

  SvarSlett
 3. Nå fikk jeg litt hjemlengsel.... Her på Lillehammer går det stort sett i ski enda. Gleder meg til å ta frem sykkel:-)
  God påske:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja ikke sant det er flott her på strendene på Jæren? :)

   Dere har vel såpass mye snø som ligger hos deg (?), så det er vel mer naturlig for deg å bruke skia fremdeles. Men bare gled deg til sykkelen din er ute på veien igjen. For det er jo bare såå gøy å sykle i fint vær og når sola skinner på himmelen! :)

   God påske til deg óg! Og så må du gå litt på ski for meg også ;)

   Slett
 4. wow, flotte bilder, herlige farger.
  Minner meg om tidligere års påsketurer til Danmark (gode minner!!).
  Lykke til med syklinga, om to dager skal jeg bytte ut spinningsykkelen med landeveissykkel (eg terrengsykkel) for første gang i år.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for dét. Jeg er jo ikke så flink på å ta med kameraet som det du er på turene du har. Så da er det jo veldig gøy de få gangene jeg faktisk får vist vårt flotte landskap her på Jæren :)

   Jeg skjønte ikke helt, er det landeveissykkel (racer) eller terrengsykkel du snart skal ut på tur med?

   Slett
 5. Jæren er fantastisk vakker. Og ganske eksotisk for oss østlendinger. Heldigvis har jeg en god venninne som bor i Stavanger slik at jeg kommer meg dit med jevne mellomrom. Løp en tur langs Jærstrendene i februar i fjor. Det var iskaldt, masse vind og sol. En fantastisk vakker løpetur jeg aldri kommer til å glemme. Sukk.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, Jæren er ganske så "eksotisk" av seg i perioder, når det ikke blåser vel og merke ;)

   Så heldig du er som har en veninnne i Stavanger da, så har du en god grunn til å komme nedover her :)

   God påske!

   Slett
 6. Ååå ja et er vakkert!

  Eg som spekulerar på flytting burde vel tatt med Jæren som eit alternativ.
  Det var fantastisk fine bilde, nå kjenner eg i alle fall lengsel etter strand og hav (og dette uansett vêr og temperatur - synst det er fint uansett - har jo tross alt vakse opp ved kysten).

  Så bra at du fann ein måte å kle deg godt på sykkelen!
  Eit godt tips er legg- eller knevarmarar (og armvarmarar), dei er så praktiske fordi dei kan dras ned om det blir for varmt, utan å måtte skifte.
  Så artig at du skal vera med på eit sykkelritt!
  Ni mil er ikkje småtteri det.
  Spennande, kos deg med treninga!

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det er bare å legge til dette som alternativ! Så kan vi treffes for å trene sammen av og til :)

   Huff, nei 9mil er ingen spøk. Så det er bare å legge seg i hardtrening! ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!