torsdag 7. mars 2013

Første sykkeltur i vår

Jeg sa at jeg skulle bli flinkere til å trene etter lysten, og dét gjorde jeg i går. For da fikk sykkelen nemlig luftet seg, for første gang i 2013!
Uten noe som helst form for "vår-forberedelser" for den stakkars nedstøvete sykkelen min, så tok jeg ut på en aldri så liten sykkeltur i finværet.

Tror jeg er litt påvirket av den serien de sender på tv2 nå, "Drømmen om Birken", som går på søndagskveldene. Eller så var det det at det var så pent vær, og vindstille i går. Eller så var det kanskje begge deler. Uansett, så har jeg begynt å lure litt på, sånn helt i det små, om jeg kanskje skulle meldt meg på et sykkelritt denne sessongen? Bare sånn for å variere den "kondisjonelle" treningsbiten min litt.
For jeg mener, jeg trenger jo ikke akkurat binde meg til bare å delta i løpe-løp, sant? Jeg kan faktisk gjøre flere ting, og ikke bare én!
Det er dét som er så greit med oss "vanlige" mennesker. Vi trenger ikke holde oss til bare én sportsgren, for vi kan variere etter lyst! :)

Så kanskje, kanskje. Det blir ihvertfall ikke noe Nordsjøritt. Dét er helt sikkert! Hverken i år eller andre år. Så får jeg bare kikke meg litt rundt på nettet, etter et passelig løp.

Såå, over til gårsdagens sykkeltur:

  • Distanse: 20,73km
  • Tid: 59min
  • Gj.fart: 21,1km/t
  • Gj.puls: 150

Nå er jo ikke jeg såå avansert i sykkelverden, at jeg har noe racersykkel. Men den jeg har, er fin til mitt bruk. Og så har jeg jo ikke noe særlig med sykkelbukser heller da (les: beskyttelse der vi trenger litt ekstra protection), så dét kjente jeg da jeg kom hjem i går kan du si. Hehe...

Back in the good old days... :)


2 kommentarer:

  1. Nydelig genser i forrige innlegg! Er saa glad i graa gensere at alle jeg har med paa reisa i helga er graa! Hjerter er ikke dumt, heller....

    Sykkel er kjempefin alternativ trening for oss som loeper endel. De aara jeg sykla som mest og deltok i noen faa ritt var jeg raasterk i beina og mentalt sterk i hodet. Go Guro og mere sykling!

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!