mandag 25. mars 2013

Lørdag er hellig dag

Lørdagene her i huset er "hellige", for meg. For det er liksom den ene dagen i uka, som vi to kan tilbringe hele dagen sammen. Så derfor er nok også denne dagen i uka, favorittdagen min. Så reiser vi litt rundt i området (ofte innover mot Stavanger) og "sjekker ut" nye butikker/handlesenter som vi vanligvis ikke kjører innom i en ellers så travel hverdag.
Ja, så handler vi da. Av og til mye, men det kan også hende at det ikke er mer enn "bare mat" som handles på byturene vi har.

Denne lørdagen var tiltenkt å finne "varme-ute-sykkel-bukse" til meg. Siden jeg har planer om å putte inn noen sykkelturer nå i påsken, som altså da ser ut til å bli en veldig kald fornøyelse. Så derfor trenger jeg en nye bukse, og det var dét som var oppdraget på lørdag da.
Klart, når du heter Guro og er litt "vanskelig på det", så er det ikke bare bare å finne nye klær. Ei heller treningsklær. Så dét fant vi ikke.
Derfor ble det en inne-økt på sykkelsetet på lørdag. Sammen med Geir!

Jeg var egentlig veldig klar for å sykle ute da men, når det er såå kaldt ute som det er, ja da sykler man bare ikke ute uten skikkelig bekledning...

49min på setet ble det. Godt hjulpet av min nye nedlastede spinning-spotifyliste. Pulskurver kan ses her: Treningsresultat. Men foreløpig så er jeg ikke så opptatt av hvordan jeg gjennomfører syklingen, bare det blir syklet så jeg får det inn i beina liksom! :)

I går, søndag var jeg på jobb hele dagen. Så derfor valgte jeg å ta ut fridagen min den dagen, og så gikk jeg heller en liten tur langs stranda.
Faktisk, så er bølgesus (eller er det bølgeskvulp?) en helt fantastisk, en helt magisk lyd i ørene mine.
Solnedgangen langt der ute i det fjerne, de lange, vakre strendene, og sanddynene, noe som virkelig gjør at jeg setter pris på å få bo så nærme sjøen som jeg faktisk gjør. Selv om jeg ikke er så flink til å sette pris på det og tenker over det, så ofte..

Vakkert...

6 kommentarer:

 1. Tips til bukser er Gore sine tights for vinterbruk med vindstopper. de skal være varme.De er ikke polstrett som sykkelbukser, men det er jo bare å ta ei utenpå. Så kan du bruke buksen til både løping, sykling og skigåing. NEI jeg har ikke denne buksen, men Ja jeg galønsker meg den:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, hvis den buksa er like god som Gore-jakken jeg har, så er den nok vel verdt investeringen! Takk for tipset ;)

   Slett
 2. Jeg bruker alltid en vanlig sykkelbukse med skibukse over om våren/høsten - funker som bare det, og billigere enn disse fancy vintersykkelbuksene...

  SvarSlett
  Svar
  1. Det blir ikke for kaldt med bare den korte under da? For hvis dét er så, at det er like bra, så er jo det mye mer smart (les: økonomisk) for en som meg, som ikke sykler så ofte som hver dag liksom ;)

   Slett
 3. Eg brukar også vanleg sykkelbukse (kort) innerst, pga komforten, og så tights utanpå (gamal Norrøna Off-track, vindtett foran, meir pustande på baksida) eller skibukse utanpå.
  Det funkar fint for meg.

  Åååå som eg misunner deg - nei da eg unner deg - nærheten til sjøen!
  Dette bildet du tok er heilt balsam for sjela mi!
  Eg har vakse opp til lyden av bølgeskvulp vatn og med sand mellom tærne store delar av året...

  *Sukk* nå kjenner eg at eg VIRKELEG får lyst til å flytte.
  Så du må gjerne ta fleire bilder med strand og hav,NYDELEG :) :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, hvis du synes dette bildet var fint, så kan du bare glede deg til et av de nærmeste dagene. For jeg har nemlig mer på lager som må vises ;)
   Og ja, jeg kjente det i går da jeg gikk, at det VIRKELIG er balsam å gå på stranden! :)

   Tusen takk for tips om bukse. Det virker som om det er flere av dere som "bare" har en vanlig bukse som tåler litt vær og vind over en sykkelbukse. Så det spørs om ikke dét er tingen jeg burde gå for i valg av ute-sykkel-bukse :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!