fredag 15. mars 2013

Styrke og (bitte)litt løping


Onsdag 13.mars - styrke på bein og skuldre
-Knebøy
-Chins (snart er jeg oppe i 3 hele!) & dips
-Latsroing & facepulls
-Triceps pushdown
-Pushups i slynge
-”Rygg-fremoverlening i slynge”


Torsdag 14.mars - rulleskøyter
Egentlig så hadde jeg litt lyst å sykle tur ute i går, men idét jeg skulle til å dra på meg "ute-tightsen" (en helt vanlig nike-tights som jeg bruker utenpå stilongsen når jeg trener utendørs på vinterstid) så var det akkurat som om jeg fikk forrige sykkeltur i reprise. Som da førte til at jeg helt enkelt valgte å avstå fra sykkelsete i går.
Så derfor ble det en tur på rulleskøytene igjen.

Jeg valgte å bli med Geir til Sola (som i like-ved-flyplassen-Sola) for han skulle jobbe litt. Så da kunne jo jeg gå litt på rulleskøytene på en ny plass denne gangen. Variasjon i "terrenget" er bra, har jeg hørt! :)

Det ble en 45minutters rulle-tur denne gangen, på litt over 9,7km. Akkurat passe en torsdag kveld igrunnen. Kart over løypa.

Fredag 15.mars - styrke
I dag har det snødd igjen her på Jæren. Sikkert flere enn oss som har fått det, eller? Så da ble det styrke igjen på meg i dag. Flaks at jeg gikk på "ski" i går da, siden det hadde vært litt vanskelig å gå på rulleskøyter på det føret som er ute i dag. For vanlige ski er det ihvertfall ikke mulig å gå på, selv om vi har fått "snø"..

-Nedtrekk & benkpress (40kg på siste sett!)
-Roing i kabel & triceps pushdown
-Bryst (flyes?) i kabel & roing m/ez-stang
-Latsroing & franskpress
-En arms hantelroing
- 1km løping på mølla (!)

Som dere ser, så har jeg såvidt løpt litt i dag, 1km (råd fra dere lesere som har peiling) på knappe 7minutter. Hverken mer eller mindre, eller lengre ;p
Så får jeg bare fortsette å bygge meg litt videre på lengden jeg løper, etterhvert.

Så med dét kan jeg ta helg med god samvittighet (haha, yeah right! Som om jeg noen gang tar helt treningsfri en hél helg!).
Men jeg kan ihvertfall gå helgen i møte, med god samvittighet.

Og så må jeg ønske alle dere (heldige) som skal delta i Birken denne helgen; masse lykke til! Håper det går fint med dere alle sammen! :)


God helg fra meg!

4 kommentarer:

 1. Så flink du er!
  Rulleski er moro, kan tenke meg at det er ideelle forhold der du bur, med tanke på bakkar (motbakkar er jo greitt, men utforbakkar på rulleski??? Huff).
  Her har det snødd igjen sidan fredag, og dermed har eg også gått på ski, berre på ski utan hjul da ;)

  Er så imponert at du sprang ein km på mølla! Viss det gjekk bra, kan du jo prøve 2km neste gong, og så litt til og litt til, og så er du heilt tilbake?

  Ha ei riktig god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg må bare si, at jeg personlig syns nok at det er de forholda som DU har som er mest ideelle. Siden jeg har veldig lyst til å gå på ski selv ;) Så lucky you! :)
   Og ja, det er kanskje én av grunnene til at jeg ikke har kjøpt meg "vanlige" rulleski enda, fordi det er så mye bakker her. Da er det bedre med rulleskøyter, som har brems, synes jeg :)

   Takk, ja, forhåpentligvis så kan jeg snart øke litt mer på lengden jeg løper. Har foreløpig kun løpt den ene kilometeren da. Men vi tar det smått, med små steg om gangen for ikke å gå for fort frem ;)

   Slett
 2. Jeg tenker, OG skjønner godt at det rykker i løpebeina dine nå. Men andre utholdenhetsidretter kan oppretteholde mye av kondisjonen sånn at du ikke taper deg noe særlig om ikke løpefraværtet går over lang tid. Det har iallefall jeg erfart tidligere...

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, du har så rett så rett. Men det ER ikke så lett å tenke at jeg "burde" vært ute og løpt snart fordet... Og når jeg ser alle andre som er ute og løper langs veien, ja da føler jeg egentlig bare at det er for å "erte meg" som ikke KAN løpe ;p

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!