mandag 2. februar 2015

Uke.5 - tre intervalløkter

Mandag: treningsfri
Tirsdag: spinning 60min
Onsdag: rolig på mølla; oppv. 10min - bakke; 2-3-4-4-3-2min + 5min nedjogg (vondt i magen)
Torsdag: fart på mølla; oppv. 10min - fart; 2-3-4-4-3-2min – nedjogg 11min
Fredag: styrketrening
Lørdag: spinning 50min
Søndag: bakkeintervall; oppv. 10min - 2min bakke (4-7,5%)1min pause x10 - 5min nedjogg

Jeg vet virkelig ikke hva som har gått av meg denne uken her, men jeg har altså trent tre intervall-økter, inne på mølla denne uken. T R E ! (?) 

Jeg startet egentlig med en helt pyton bæsjeøkt på onsdagen, pga trøblete mage. Når magen ikke henger med på hva resten av kroppen vil, så funker det bare ikke. Så enkelt, men allikevel så surt- og ja, jeg var temmelig sur resten av kvelden...
Men siden jeg er en sånn stabeis som jeg er, så kunne jeg ikke la dette "fare" og bestemte meg for å prøve igjen allerede dagen etter med en ny mølle -og intervall-økt. Bare denne gangen ble det en fartsøkt heller, istedefor bakke. 

Og i går (søndag) var det så mye "vinterføre" ute, at jeg i stedet for den vanlige langturen min som jeg pleier å ha ute på søndagene, heller tok en inne-løpetur, igjen. 
Og siden det er så kjedelig å løpe langt inne, løp jeg heller enda en intervall-økt, denne gangen ble det 2min bakker med en helling på 4% i starten, og økende opp til 7,5 og 8% på de siste *sliten*

Jeg er helt overrasket over meg selv altså! Så i dag skal det bli godt med en hviledag kjenner jeg for jeg tror jeg har en skjult forkjølelse, etter den rennende snuen å dømme...

Sånn bortsett fra den bæsje-økta (ikke bokstaveligtalt altså) på onsdagen, så føler jeg egentlig at jeg har hatt en veldig god treningsuke nå, og det nyter jeg! Tror kanskje det har noe med hvordan jeg føler meg ellers i hverdagen for hvordan treningen min blir, og nå som jeg har et nytt prosjekt "å bry meg om" så er også humøret mitt så mye bedre :)

2 kommentarer:

 1. Jeg må le litt - "pyton bæsjeøkt"! :-) ja ja - vi får satse på at vi er ferdig med den dritten! Du fikk en bra uke til slutt da - det er vel verd bæsjen??! hehe ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, ja det var kanskje en merkelig beskrivelse på det, men men, det var ihvertfall en lite effektiv økt da kan du si ;)
   Ja, uken totalt sett var jeg veldig fornøyd med. Da er det vel iorden med en dritt-økt av og til også, siden da blir jo alle de andre såå mye bedre ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!