mandag 16. februar 2015

Trening uke.7

Mandag: treningsfri
Tirsdag: intervall 4x4min bakkeintervall (4,5-7,5%) m/Geir
Onsdag: spinning (rolig) 50min
Torsdag: løpetur (xxl) 8km
Fredag: styrketrening (m/Geir på mølla)
Lørdag: spinning 50min
Søndag: 45min mølle-tur (m/Geir) 1min rask 4rolig

Denne uken har jeg hatt én løpetur ute og to inne. Den ene inne på mølla var intervall i bakke, nesten lik som en vanlig 4x4 men med stigning istedetfor fart-regulering. Den andre som jeg hadde (i går) kjørte jeg på med raskere fart hvert første minutt på 5min-bolker, og så litt roligere de siste fire (jeg har blitt litt flinkere til å finne på litt "nye" treningsøvelser nå).
Jeg har også vært så heldig at mannen min har begynt å være med på mange av treningsøktene i det siste, og bare dét hjelper jo godt på motivasjonen min! Det er jo mye koseligere å kunne løpe sammen synes jeg :)

I tillegg til tre løpeøkter i forrige uke, så har jeg også hatt to spinningtimer inne, og en styrkeøkt. Også her (på styrkedelen) føler jeg at jeg har blitt litt flinkere til å finne på nye øvelser som jeg kan gjøre (det gjelder bare å ta steget og tørre å prøve nye ting!)

Nå har jeg og Geir vinterferie fra skole og jobb, så i dag setter vi oss i bilen og kjører oppover til Hamar for å besøke mormor og gjengen der oppe. Mor og lillesøster kommer også opp, så da blir vi nesten alle sammen fra Jæren samlet på Hamar! Jeg gleder meg :)

Kanskje vi får gått en liten skitur sammen også? Uansett, så skal vi feire mor og tante sine bursdager (som er på samme dag), så jeg skal nok få noen fine dager sammen med dem uansett hva vi gjør.

På onsdag reiser vi hjem igjen, men bare for en liten svipptur innom leiligheten i Fredrikstad. For allerede på torsdagen skal vi nedover mot Gøteborg. Her gjelder det å utnytte de dagene man har til rådighet altså! :)

(Ja, og så skal jeg innom Norsk Folkemuseum i dag. Kanskje dét fører til noe spennende i fremtiden?)

2 kommentarer:

 1. Det ser ut til at dere får en knakende kjekk vinterferie. Og så er det så gull å trene sammen med kjæresten ��Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror dette blir en knall uke! Med bare kos og alt som hører en fin ferie til :)

   Ha en fin ferie du også!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!