søndag 1. februar 2015

Kunstnerenes eget materialutsalg i Oslo

I går var vi i Oslo en tur på KEM (Kunstnerenes Eget Materialutsalg) for å handle inn litt småting til mitt nye hobbyprosjekt; Jeg har nemlig kommet på at jeg vil videreutvikle en gammel hobby jeg har hatt en stund (av så mangen...); jeg skal lære meg å skrive kalligrafi med blekk og en sånn gammeldags splittpenn! Og til det så hadde jeg behov for litt nytt utstyr i tillegg til det jeg hadde fra før av.
Jeg kjøpte meg også en sånn kul tegne/stifteblyant som man kan spisse helt tynt med en spesial-spisser, istedet for sånne "vanlige" stifter som man vanligvis putter i en stifteblyant. 

Litt diverse nytt utstyr

Siden jeg er så glad i å ta bilder av ting jeg liker når jeg ser det, så måtte jeg ta noen på KEM også når jeg førstes var der;

Kule gråblyanter!
Stort utvalg i typer -og farger, av alt! 
Papir til alle mulig slags hobbyer!
For de som bor i nærheten som ikke har vært her, og som har en eller annen slags form for kunstner-sjel i seg, så kan jeg virkelig anbefale å ta en tur på KEM - Det ligger ved Mathallen/"Blå".
Jeg har aldri vært der før, men jeg tar meg veldig gjerne en tur dit igjen (så snart jeg har en god unnskyldning, hehe...)!


1 kommentar:

  1. Må komme innom neste gang! Hadde ostekake som Geir kunne fått...
    Og interiørinnlegg er på vei! Var travel sist uke, og nå er tullipanene ikke akseptable for fotografier. Hehe!

    SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!