mandag 29. desember 2014

Uke.52 - en fin juleuke

Nå er jeg tilbake i Fredrikstad igjen (kjørte hjem i går) og jeg har hatt en kjempefin julefeiring -og ferie hjemme hos mor og far. Faktisk den siste i "heimen" min, siden de skal bytte hus med min bror som har overtatt bedriften nå, og skal bo der fra nå av. Litt trist, men sånn er det av og til, gamle minner og opplevelser blir erstattet med nye.Jeg har iallfall hatt det veldig bra denne uken, med mye god mat hver dag og maks kos med de der hjemme. Jeg har fått trent styrke og syklet "i gamle trakter" (Sport4You), og jeg har fått løpt litt på de gamle veiene som jeg løp på for ett halvt års tid siden. Både positive og litt negative minner fra disse stedene kjenner jeg. Òg jeg har fått gått mange turer i de kjente (og koselig julepyntede) gatene som jeg har gått så altfor mange ganger før. Med andre ord; en fin jul :) 

1.juledag gikk vi tur

Mandag: (jobb) styrketrening på Sport4You m/mor
Tirsdag: (jobb) spinning på Sport4You – 45min
Onsdag (julaften): morgentur + løpetur (Varhaug) - 7,65km
Torsdag (1.juledag): formiddagstur m/mor&Geir + løpetur (riksveien)7,83km
Fredag (2.juledag): kveldstur m/mor
Lørdag: morgentur + løpetur (Bryne!) – 11,9km
Søndag(hjemreise): morgentur

Som dere kan se, så har jeg også fått være med nede i pølsemakeriet i to dager forrige uke, og hjulpet min far og storebror. Det var faktisk veldig gøy å være litt pølsemaker igjen, og jeg hadde ikke glemt ut så mye som jeg hadde trodd, faktisk. Det sitter visst litt i fingrene mine enda :)

Pølsemaker-Guro klar for jobb!

Ja, og så løp jeg jo til Bryne på lørdagen; nesten 12km ble det!! Det kan se ut som at all den maten jeg har spist den siste uken gjorde underverket, hehe...

Glad etter endt løpetur

Det var veldig deilig å komme hjem en tur, jeg kjenner at jeg har savnet dem mer enn jeg hadde trodd jeg skulle gjøre. Men samtidig så kjenner jeg også at det er litt deilig at jeg skal være her i Fredrikstad litt til og...

Utsikten fra Jærmuseet

Nå er det jo bare noen få dager igjen til vi går inn i et nytt år, og jeg er klar jeg! Klar for en ny (kald) uke (53?) på østlandet, klar for mer trening og (snart) klar for mer gullsmedskole.

Gammel traktor

2 kommentarer:

 1. Godt nyttår, Guro :) Og jammen har du blitt dyktig på å samle kilometer, stå på! Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Godt nyttår, Line!

   Ja, nå begynner det å ligne på noe løpegreier vettu! ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!