søndag 26. august 2012

søndag og litt oppdateringer

God morgen!
Melsvannet i bakgrunnen

Nå føler jeg at jeg har så mye jeg ønsker å dele med dere, at jeg vet ikke helt hvordan jeg skal begynne! Så mye har skjedd på bare få dager, og livet mitt har virkelig blitt snudd på hodet til de grader. Men, jeg tror jeg bare liker det :)
Så jeg tror jeg må brekke det litt opp i forskjellige innlegg i dag, så det ikke blir såå kjedelig for dere å lese alt. Først; -Treningsresultat 24.08, og-Treningsresultat 25.08.

-24.august, altså på fredag, løp jeg på en helt ny plass (for løpingen sin del). Jeg har gått tur på Melsvatnet tidligere, men aldri løpt rundt det.
En runde er på 4km, så jeg løp 2. Kunne (burde) nok løpt flere, men siden jeg var sliten etter mange nye inntrykk, så passet det vel bare fint å ta en kort tur da. Så fikk jeg heller ta det som en terskel(?)økt. Med høyere tempo. Det er vel slike økter som fører til raskere fart i konkurranser(?).
Pluss at mannen min også hadde "løpedag" på fredagen, så da passet det fint å løpe samme sted som han :)

 • Distanse- 8km
 • Tid- 41min
 • Gj.fart- 5:07 min/km (!)
 • Gj.puls- 160
Så jeg ser jo her på resultatet, at jeg fikk en ganske god fart på rundene den dagen :)Hvis du ser ekstra godt på bildet over, så har jeg nå tatt på meg (rosa)neglelakk(!) Og dèt er noe jeg har har lyst til leenge, men ikke har kunnet fordi jeg tidligere har jobbet med mat. Men kan jeg endelig gå med det igjen, og være litt "jentete"! :)-25.august, altså i går, skulle jeg egentlig trene styrke etter "ukeplanen". Men siden vi var ute og fartet hele dagen (eget innlegg senere), så ble det for sent å finne enda et nytt treningssenter å teste, så da var mannen min så snill, og smart, som foreslo at vi kunne sykle heller. Noe som i og for seg var like lurt. (Selv om jeg er redd for at musklene mine bare "visner bort" snart...). Så da ble det en aldri så liten sykkeløkt igjen i går, i regnværet:

 • Distanse- 18,32km
 • Tid- 54min
 • Gj.fart- 20,2 km/t
 • Gj.puls- 122

Altså, nok en "grunnleggende for kondisjon og utholdenhet's treningsøkt". Sikkert bare bra for meg... :)

Nå skal jeg straks ut på siste (lang)turen for denne uken, så kommer jeg tilbake senere med litt mer og fortelle om.
Stay tuned! :)

2 kommentarer:

 1. Synes du er kjempeflink altså:) Kjekt med en sykkeløkt innimellom løpingen, jeg burde absolutt vært flinkere til å sykle som variasjon!

  SvarSlett
 2. ja, det er gøy å sykle. Og så er det så fin alternativ trening :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!