tirsdag 7. august 2012

Overraskende fort på en mandag!

I går gikk det (overraskende) fort på farten jeg hadde på løpeturen!
Jeg hadde bestemt meg for (å prøve så godt jeg kunne) å kun løpe en "liten" tur i går, siden jeg hadde løpt på søndagen også, altså dagen før. Jeg var litt sliten (hmm...uvanlig? eh, nei...) så derfor regnet jeg egentlig med at hele turen skulle gå nokså seint. Spesielt siden føttene føltes noe tunge. Men det kan jo også (mest sannsynlig) ha noe med at den løypa jeg valgte, som jeg har løpt mange ganger før, starter i en laang (slak) oppoverbakke.

De 2 første kilometerne gikk slakt oppover, med farten mellom 5:30 (maks) og helt opp til ca 6 min/km.
Men plutselig, når veien ble mer "rett frem", og jeg kunne springe mer i grøftekanten enn på asfalten, i tillegg til at det kom en "god-sang" på iphonen, da løsna det! Å huttetu hvor beina løftet meg fremover da! Ikke spør meg hvordan, men det gjorde jeg altså! Bare løp og løp.... :) Kanskje det var den indre psyken min som tok over, som sa til meg at siden turen skulle være relativ kort, så kunne jeg klare å holde denne farten hele turen?

Så da ble det altså en veldig god økt, til tross for at jeg alltid "føler" at jeg burde løpe lenger, ihvertfall ikke kortere, enn 1 mil, på turene jeg har. (It's all in my head, I know.)
Tom. under 5min/km hadde jeg på en god lenge av turen! Åhh, det er så gøy når tallene av og til viser 4 "et eller annet"! Da føler jeg meg så sprek, og rask! ;D
Og det som da er litt rart, er at gj.pulsen var på 160. Noe jeg vanligvis pleier å ha på langturene, med mye lavere fart(?)...

Jaja, her er ihvertfall Treningsresultat 06.08.2012 :
Distanse-8,20km
Tid-43min
Gj.fart-5:15 min/km
Gj.puls-160

6 kommentarer:

 1. God fart!!! hjelper med en go'sang i øyrene! ;-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! :) Og ja, det med (rett) musikk på ørene, er virkelig noe en ikke skal undervurdere altså! Det er helt utrolig hva en spesiell sang kan hjelpe på motivasjonen av og til! ;)

   Slett
 2. Du er superflink! 5,15 er jo kjempebra tid=D

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det! Ja, må nesten være litt enig i det, det er ihvertfall en god tid for min del (Selv om andre løper mye fortere enn det) :)

   Slett
 3. Svar
  1. Takk! Det er egentlig litt rart det der, at jeg noen ganger "bare løper fortere" enn jeg egentlig føler jeg gjør.
   Så jeg synes det er veldig greit at jeg har klokke med gps som viser hastigheten hele tiden :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!