onsdag 19. august 2015

Mor på besøk i Fredrikstad

Nå har vi vært så heldige å få ha min mor på besøk her i Fredrikstad noen dager! Og den tiden vi har hatt sammen, har vi sørget for å fylle dagene helt opp med ting å gjøre og steder å vise henne. Det er jo så mange steder som må vises frem! :)

Den første dagen startet vi med en tur ut til Hvaler og besøkte Skjærhalden og kjørte litt rundt omkring på øya der. Vi var innom Nasjonalparksenteret også. Jammen er det fint på Hvaler altså!Etterpå kjørte vi til Halden for å vise mor hvor fantastisk fint der er på Fredrikstan Festning. Et sted som jeg håper alle får sjansen til å oppleve en eller annen gang i livet!Vi *kremt* kjørte en svipptur innom Svinesund også på kvelden, men der er det ikke så mye spennende å ta bilder fra. Så det skal dere få slippe, hihi...

Vi fulgte henne hjem hver kveld, til hotellet hun bodde på i Gamlebyen;Koselig, ikke sant?
Den siste dagen hennes her i Fredrikstad bestemte vi oss for å ta henne med ut på en tur i Fredrikstad-marka. Det er viktig å vise henne alt, ikke bare "by-livet". Så da tok vi med oss matpakken og gikk fra FIF-huset opp til Skihytta. En veldig fin (og varm!) tur i sola :)


Blåbær-jenta i lyngen...


Hva da "gal etter bær", sier du?


Skihytta på toppen


Vi fant visst mer bær...


Og lyng...


Og korn...


Det har vært kjempekoselig å få ha mor her hos oss i noen dager, jeg savner henne masse nå som jeg ikke kan "stikke bortom" lenger. Det er liksom noe med morer, noe som bare de kan, som det ikke finnes noen god erstatter for. Så jeg håper hun snart kommer igjen på besøk! :)

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!