tirsdag 7. april 2015

Uke. 14 - Påskecamp

Da var påsken2015 over, og jeg har hatt en kjempefin (trenings)ferie! Vi vurderte om vi skulle reise hjem til Jæren en tur, men nå er jeg egentlig litt glad for at vi bestemte oss for å bli igjen i Fredrikstad (sånn bortsett fra at jeg savner de der hjemme). For hvilket vær vi har hatt altså, det har vært helt strålende hele uken!

Sol hele uken har ført til nesten bare utendørs-treninger på meg denne påsken. Med diverse gåturer på formiddagene i begynnelsen på uken mens Geir enda var på jobb, i tillegg til ett par løpeturer og sykkelturer – både på dagtid og kveldstid. Men dessverre ingen skitur på meg i år, kanskje neste år? :)

Gåtur til skihytta 1.påskedag
På vei hjem fra styrkeøkten skjærtorsdag
Fredrikstadmarka - "Damm 3"
"Damm 2"
Her må vi tilbake når det blir badetemp i vannet!
"Ingen vet hvor jeg er nååå"
"Anyone?"
Stille kveld i marka


Mandag: formiddagstur
Tirsdag: formiddagstur + løpetur til Sellebakk - 9,2km
Onsdag: spinning 60min
Skjærtorsdag: styrketrening + kveldstur (begge m/Geir)
Langfredag: sykkeltur (Glommastien, Rolvsøy, Fredrikstadmarka) m/Geir 20,1km + kveldstur
Påskeaften: løpetur (Fredrikstadmarka, Veum) - 8,8km
1.påskedag: gåtur til Skihytta (10km?) + sykkeltur (Kråkerøy) -23,4km
2.påskedag: styrketrening m/Geir + kveldstur
  
På skjærtorsdag ”innviet” vi påske-campen begge to med en styrkeøkt. Som resulterte i en lang påskehelg med støle muskler for min bedre halvdel, siden det var en stund siden sist han hadde trent styrke…Vi har også innviet ute-sykkel-sessongen i påsken, med en kjempfin sykkeltur på langfredagen; først et stykke langs Glommastien og så inn mot Rolvsøy og hjem gjennom Fredrikstadmarka. 
I går (søndag) fikk jeg meg også en sykkeltur, da gikk turen over til Kråkerøy og på oppdagelses tur der. Jeg fant meg noen nye stier, ”bortgjemte” idylliske steder og syklet litt ”omveier” som var fine å sykle. Siden jeg tross alt ikke hadde det noe spesielt travelt med å komme meg hjem igjen.
Den ene løpeturen jeg hadde på tisdagen løp jeg over brua til østsiden av byen, og så mot Sellebakk og tilbake igjen.


Den andre turen som jeg løp på lørdagen, løp jeg først opp til Fredrikstadmarka og så gjennom skogen der oppe til jeg kom over til "Veum-siden". Jeg løp så et lite stykke hjemover igjen mot byen , før jeg ble plukket opp av Geir langs veien der.
Fyttigrisen så deilig det er å løpe i skogen altså! Håper virkelig at Oslo-marka er like fin å trene i! JVi har også hatt fine kjøreturer denne påsken til bl.a Oslo, Hvaler, Drøbak og Indre Østfold. Det er så mange koselige ”sjø/havne-byer” som finnes her på Østlandet, jammen er jeg glad for at jeg får oppleve dette!

Påskeaften i Strømstad 

2 kommentarer:

  1. Joda, endelig er noen av stiene her i Oslo også bare for snø. Skogen er favoritt for løpeturer også hos meg, så utfordrende men likevel mere skånsomt for beina enn andre underlag :) Det finnes uendelig mye bra å velge i også i Oslo by! Line

    SvarSlett
    Svar
    1. Så bra! Dette høres lovende ut :)

      Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!