fredag 3. april 2015

Sykkeltur på langfredag

Min kropp (eller er det kanskje bare i hodet mitt) er egentlig ikke laget for å trene så tidlig på dagen. Jeg skal ikke si at det å være ferdig-trent midt på dagen er en dårlig ting akkurat, for dét er det ikke!
Men nå skal jeg ikke heller påstå at det å sykle på tur hjemmeifra i tolv/ett tiden på formiddagen er så veldig "tidlig" heller da, men det er ihvertfall på et mye tidligere tidspunkt enn hva jeg vanligvis pleier å gå ut for å trene på!

I dag var altså dagen kommet; den første sykkelturen for årets sykkel-sessong! Og vi var bare heldige med været på turen (vi valgte oss ut en dag det var meldt fint vær også da...), selv om det egentlig blåste en litt kald motvind halve turen. Sol hele tiden og jeg ble til og med littegranne svett under ullgenseren jeg hadde tatt på!
Med gode vintersko og de sykeste varme-hanskene som antagelig finnes, så holdt en frossenpinne som meg selv, godt på varmen hele turen. Og nå frister det til gjentakelse igjen, snarlig! :)

Vi syklet først et stykke langs Glommastien, før vi syklet mot Rolvsøy og Østfoldhallene. 
Svingte så oppover til Fredrikstadmarka, syklet gjennom skogen og de flotte stiene der og så ned og langs med restaurantene langs kaien i byen, på vei hjem. 
En veldig fin "førstegangs tur" sammen med mannen. *Takk for turen, Geir!*

Påskeferie er jammen herlig i sånt fint vær! 

2 kommentarer:

 1. Ja, det er jammen en kunst å kle seg riktig på sykkel så tidlig i sessongen. Har selv fått varmesåler i sykkelskoene, har fungert bra. Kalde fingre og tær tar fra en den gode sykkel opplevelsen. ...Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Huff ja, det har du helt rett i. Og jeg som har gått på ett par "frossen-smeller" før på for tidlige sykkelturer, så gruet jeg meg ganske mye til denne turen kan du si. Heldigvis så gikk det bra, og jeg våget meg til og med ut på en ny tur i går allerede(!)

   Hørtes digg ut med varmesåler da! Har vurdert det jeg også, men jeg kjøpte meg noen ordentlig vintersko i fjor på tampen av sessongen, og de fungerte utmerket altså! :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!