søndag 5. april 2015

Hjemmelaget påskepynt

Nå er det ikke lenge igjen av påsken 2015 og jeg kom plutselig på at jeg har jo helt glemt å vise dere årets påskepynt som jeg har laget!
For dere som er på facebook har sikkert sett det allerede på siden som jeg har der (Sølvpiken-siden), og de av dere jeg har som venner på instagram, så har dere nok allerede sett de fleste tingene mine ila. påsken. Men så vet jeg også at det ikke er alle som er på disse stedene (min mor bl.a) og da må jeg jo vise det her inne også, siden det tross alt er derfor jeg har denne bloggen for å vise hva jeg lager og driver med :)

Disse to søte, lilla påskeharene var de første jeg laget. Kjempe-enkle diy-pakker som er kjøpt på Panduro. 

Det er også disse tre kyllingene, fra Panduro. De er filtet med en nål og gul ull på en isopor-kropp formet som en kylling. Egentlig veldig enkelt, men litt tidkrevende (og ganske irriterende for andre å sitte og høre på når jeg stikker nålen inn i isoporen, hihi...)


Jeg prøvde meg også på noe nytt i år som jeg lenge har tenkt å prøve ut; å lage påskeegg av garn, ballong og trelim! 
Det var egentlig ganske gøy, å få lov til å gå litt tilbake til barndommen igjen med lim på fingrene og avispapir som underlag for og ikke få lim overalt, hihi... :) 


Helt til slutt vil jeg også ta med årets påskekort som ble laget og sendt ut til noen heldige utvalgte før påsken. Jeg tror nok at alle har fått dem til nå, så det er trygt å vise dem frem her inne også :)


6 kommentarer:

 1. Svar
  1. Hva heter du på instagram forresten?

   Slett
  2. Tusen takk! :)

   Jeg heter guro_eriksen på Instagram :)

   Slett
 2. Veldig søt påskepynt Guro :) synes eggene dine ser veldig fine ut jeg.
  Kortene var jo bare så søte da.
  Håper du har hatt en fin påske:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, Terese ;)

   Ja, jeg har hatt en kjempefin påske! Du også? :)

   Slett
  2. Ja, en fin og rolig påske hjemm:)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!