mandag 26. januar 2015

Trening uke.4

Mandag: treningsfri (kveldstur m/Geir)
Tirsdag: (bakke)intervall på mølle
Onsdag: spinning (rolig) 60min
Torsdag: rolig løpetur (Fredrikstadmarka 4kmrunden) - 7,4km
Fredag: styrketrening på Fresh
Lørdag: spinning 45min (m/Geir)
Søndag: løpetur (Fredrikstadmarka +4+2) 9,5km

Denne uken har jeg faktisk løpt (bakke)intervaller på mølla; 10min oppvarming, 2minutts intervaller med 4,5 -6% stingning, etterfulgt av 1min pause (u/prosentstigning) x10. Og så 5minutt løping/jogging etterpå. 
Og den økten (som var den første treningsøkten den uka) satte skikkelig spor hele resten av uken, for jeg var ganske sliten i kroppen helt frem til helgen(!). 
Så selv om pulsen kanskje ikke var så høy som den pleier å være hvis jeg f.eks løper farts-intervall, så har det nok vært en god økt tror jeg.

Så da ble jo hele uken frem til fredag påvirket av dette, og jeg trente derfor rolig både på spinningtimen på onsdag, løpeturen på torsdagen (det gikk seeeint), og så begynte kroppen endelig å komme seg litt igjen på fredagens styrkeøkt. Men det kan muligens ha noe med skolearbeidet å gjøre også denne uka, at jeg var litt sliten.


I går (søndag) løp jeg opp til Fredrikstadmarka igjen. Med brodder, siden snøen som kom har blitt til is på veiene, og med hodelykt og ny refleks (igjen), var jeg godt utstyrt til en løpetur i (isete) skog og mark.
Fint å ha hodelykt i mørket
Ny refleks "vest"
Se, den virker!

2 kommentarer:

 1. Bakkeintervall er på mølla.... kred til deg, det er mere enn hva jeg greier å motivere meg for. Flatt går greit, så må jeg ut skal jeg tøffe meg i stigninger :) Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Haha, takk for det Line! Jeg er nesten litt stolt av meg selv også for dét. Jeg vet ikke helt hva som har gått av meg de siste ukene, men jeg tror nesten at jeg har hatt litt lyst til å trene intervall inne, bakker altså - ikke fart ;)
   Det er jo egentlig litt smart å trene bakke inne da, for da kan jeg selv velge hvor lange de skal være! ;)

   Men du er da så tøff i det aller meste av trenings "former" ellers også du! :D

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!