mandag 12. januar 2015

Trening i uke.2 - digg å løpe i nysnø!

Så var det mandag igjen og vi har hatt en hél (trenings)uke siden året startet. Jeg har hatt tre løpeturer, én spinningtime og én styrkeøkt på Fresh, og faktisk har jeg prøvd meg på en "gruppe-time" også denne uken. "Puls" het den, og jeg var den eneste på timen! Haha... 
Det var en sånn time som bare har en dame på skjermen(slik som spinning-timene har). Så det var kanskje ikke så rart at det ikke var flere på den timen... Eller så var det egentlig akkurat det det var; litt rart. Så da har jeg fått testet ut en virituell time óg...

Mandag: løpetur (Fredrikstadmarka + 6runder) – 9,2km
Tirsdag: kveldstur
Onsdag: spinning på Fresh - 60min
Torsdag: løpetur (Østmarka+1x2(km)+3runder) - 8,3km
Fredag: styrketrening
Lørdag: ”Puls-time” på Fresh
Søndag: formiddagstur + løpetur (Fredrikstadmarka, 1x4(km) + 2runder) 9,5km

I går hadde jeg egentlig planer om en spinning-økt inne, og ihvertfall ikke en løpetur ute. Men siden det var meldt en del vind til i dag og i morgen, så fant jeg ut at det antageligvis var best å legge den ute-økten til i går i stedet. Og det angret jeg ikke et sekund på, for det var både snø på veien (jeg elsker å løpe i ny-snø med brodder på skoene) og helt vindstille. 
I tillegg så løp jeg på en ny vei oppe i Fredrikstad-marka i går, en sånn typisk skogsvei med lys (som blir gjort om til ski-løype på vinterstid) og med snø på hele turen. Det var bare helt fantastisk deilig! 
Så i går hadde jeg nok den beste (gøyeste) treningsøkten for forrige uke. Snø, vindstille og helt alene i skogen; herlig!
Herlig føre å løpe på
Viktig med riktig utstyr 
Reflekser har jeg visst også nok av tror jeg 

Nå har også (endelig) mannen i huset "tatt seg selv i skinnet" og begynt å trene. For han har nemlig gitt meg et gavekort til jul på et valgfritt løp, innkludert medfølger - som er han selv. Så da må han bare se å komme seg i form selv, for løp - dét er det mange å velge i fremover! :)

2 kommentarer:

  1. Likte gavekortet du fikk av mannen til jul, helt genialt....og sosialt.

    SvarSlett
    Svar
    1. Dét gjorde jeg også! Smart for hans del óg forsåvidt, siden han da "lurer" seg selv til å begynne med treningen igjen ;)

      Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!