fredag 9. januar 2015

Uke.16 på gullsmedskolen - Kasselås

Da var det fredag igjen og på tide med flere skoleoppgave-oppdateringer her inne på bloggen. Nytt år, nye oppgaver og en ny tid for å få nye erfaringer. Kan det bli bedre?

Dere, nå er jeg altså endelig ferdig med hele øskenarmbåndet! Jammen på tide syns jeg, siden vi startet med dette i begynnelsen på desember, når jeg tenker meg litt om...


Jeg var jo egentlig ferdig med selve armbåndet før jul, altså de "blomstene" som jeg kaller dem for. Men denne første uken i år har vi jobbet med å ferdiggjøre låsen til armbåndet; en kasselås som har en fjær -eller "snepper" som det vel egentlig kalles for på fagspråket, inni seg.


Ja, og så har vi tegnet en skisse av armbåndet også denne uken. *Kremt* jeg tror jeg trenger å øve litt mer på tegneferdighetene mine fremover, før jeg blir helt fornøyd med resultatene (og nei, jeg sier ikke dette for å få "sympati", jeg mener det faktisk) ;)Men, nå sier jeg meg fornøyd og ferdig med denne oppgaven. Nå har vi såvidt startet på det som skal bli en pille-eske. Og for de av dere som måtte tro at dét er en lett sak å lage: tro om igjen! ;)Jeg merker at det var litt tungt å komme igang på skolen igjen etter en (altfor) lang juleferie, så nå skal helgen nytes! Første helgen etter den første ordentlig arbeids(skole)uken; here we come! :)

Ha en fin helg dere!

7 kommentarer:

 1. Svar
  1. Tusen takk!

   God helg til deg også :)

   Slett
 2. Dette var virkelig vakkert! Også så fint som du tegner, imponert jeg:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Jeg er egentlig litt fornøyd selv også, det må jeg jo innrømme. Nesten så jeg er litt overrasket over at det er jeg selv (!) som har laget dette, hihi... ;)

   Slett
 3. Du er virkelig allsidig!
  Er skolen slik du tenkte før du startet forresten? Og trives du med å bo i Fredrikstad?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Janne
   Ja, jeg er visst det, litt allsidig. Jeg liker veldig godt å gjøre mye forskjellig, til ulike tider. Men det er sikkert bare en bra egenskap å ha, tror jeg ;)

   Ja! Jeg trives kjempegodt her i Fredrikstad. Det er en så koselig by, akkurat passe stor by - men ikke så altfor stor heller, hvis du skjønner :)

   Slett
  2. Kjempefint , Guro !!!!!
   Og nydelig tegning !!!!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!