torsdag 8. mai 2014

Onsdagstempo - nei til lisens

I går var det onsdag og det betyr for meg "Onsdagstempo". Litt gøy å kunne si det "for meg´et", siden jeg sjelden pleier å være med på sånne "faste løp" som arrangeres.
Men, siden jeg nå har deltatt i dette tre onsdager på rad, så føler jeg at jeg kan si det sånn. Hihi...

"Onsdagstempo" blir arrangert av Bryne Friidrett, og foregår i Sandtangen på Bryne. Det er ingen påmelding på forhånd, og koster ingenting å delta.
Det er fire ulike distanser man kan velge å løpe; "mini løypa" (800m), 8-tallet (2,35km), Grinda (5km) og Gunnarsberget (9,75km). Jeg har pleid å løpe 5km.
Løpene er som nevnt hver onsdag klokken. 19.00, og de holder på tom. 11.juni.
Med andre ord perfekt for alle som har lyst til å føle seg "knyttet til" noe én dag i uken (sånn som for meg), hvor du også kan løpe sammen med andre. Eller løpe sist, sånn som meg...

Jeg pleier å si at jeg er med for å være den som løper sist i mål, for noen må jo danne baktroppen også, ikke sant?
Men, selv om jeg kanskje ikke løper like raskt som mange andre, så har jeg likevel klart å forbedre tiden min littegrann for hver gang jeg har vært med. Og dét er da noe?

Traff forressten en annen deltaker i går, som hadde lest litt på bloggen min. Tenk, en bloggleser! Nesten så jeg følte meg litt sånn "kjendis" der og da, hihi...! *Kult*

Kanskje det er noen flere som har lyst til å være med her?

Nå skal jeg gå og pakke ned bunaden min (hvis den får plass i kofferten!), for til helgen setter vi igjen snuten østover. Konfirmasjon på Hamar, er grunnen til at vi reiser denne gangen.
Har ikke brukt min fine hedmarksbunad på mange år, fordi den har vært for stor. Men i (fjor) sommer tok jeg meg endelig tid til å få den fikset, så nå håper jeg bare at jeg ikke har forandret noe på kroppstørrelsen siden i fjor(...)

Tidlig fredagsmorgen går flyet til Oslo, og derfor må jeg ha pakket alt klart i kveld. Før jeg stikker på sølvstudiene på Sola, i kveld. Og før det igjen, må jeg ut og sykle litt. Siden jeg ikke får trent særlig mye i helgen. Hjelp! *Stress ned, Guro...*

Snart skal dere få se noe jeg har hatt liggende her veldig lenge, som snart skal gis bort i gave. Ååå, som jeg har gledet meg til å vise dere det!!... :D

Ha en fin helg!
8 kommentarer:

 1. Jeg burde fått med meg et av disse onsdagsløpene!!! Litt lang reisevei men om jeg skulle befinne meg i området ved en anledning så skal jeg definitivt være med! Synes det er så kult at du deltar ;-)

  God tur til Hamar og god helg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Silja. Det er takket være de av dere som pushet meg, som gjorde at jeg turte å være med ;)
   Og ja, hvis du kommer her en gang, så må du jo være med! :)

   Slett
 2. Kjekt å hilse på deg, det ble jo litt kort,ca ett min. for start på løpet....
  Du er på god vei tilbake til go`´formen.. med allsidig trening som du holder på med for tida!
  A.S

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, i like måte. Jeg ble nesten litt "tatt på senga" da du sa at du hadde lest bloggen min, siden jeg ikke akkurat går rundt og tenker at noen i nærområdet har lest den! ;)

   Ja, håper inderlig at jeg er på vei tilbake. Det har vært et tungt år nå, så dét hadde ikke gjort noe akkurat :)

   Slett
 3. Bra med ukentlige "dater" da! Og særlig slike! Og enig, det er alltid gøy å treffe folk som leser bloggen, evt andre bloggvenner. Da heier jeg på deg neste onsdag! You Go Girl!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp, det er litt lettere også da, når du vet om den faste tiden hver uke. Så kan jeg planlegge treningen også litt, med det som utgangspunkt ;)
   Tnx! :D

   Slett
 4. Skjønner hva du mener med denne opplevelsen med at andre har lest bloggen din. Kjempeskummelt. SELV om vi vet at hvem som helst kan lese den når den ligger åpent på nettet....

  SvarSlett
  Svar
  1. Jepp! Alle KAN jo lese det som står, men du tenker liksom ikke helt over det at det faktisk KAN være hvem som helst som leser det som står og... Ikke det at jeg føler at jeg skriver om noe som ikke tåler dagens lys akkurat, hehe... ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!