fredag 23. mai 2014

Hjemmelaget konfirmasjonsgave

Husker dere for en liten stundt tilbake siden, da jeg nevnte at jeg hadde noe å vise dere? At det var noe som jeg har hatt lyst til å vise dere i lang tid? Husker dere at jeg fortalte at jeg var i konfirmasjon for ett par helger siden? 

Vel, når man skal i et selskap, så er det jo vanlig å ta med en liten gave eller oppmerksomhet til hovedpersonen. Og det er den gaven som jeg og Geir hadde med denne helgen, som jeg så lenge har hatt lyst til å vise dere (men ikke har kunnet, i tilfelle "noen" som ikke skulle se den, skulle finne på å kikke innom her i forkant av selskapet):

Hjemmelaget eske

Nemlig et armbånd, som er laget av meg selv!
Det er laget av litt mindre ringer enn det Geir sitt halskjede er laget av, som jeg tror jeg har glemt å vise dere *ups*... : Kongelenke m/mellomringer. Måtte pynte litt med en rosa rose, siden det er en jente som skulle få det

Og så måtte hun jo få et hjemmelaget kort såklart. Ikke helt i samme stilen som eske, men det gjør ikke noe. 
Bare alt er laget for hånd, og alt er laget av "Fru Eriksen" :)


Jeg er ganske så sikker på at konfirmanten ble glad for armbåndet hun fikk og jeg har faktisk fått "bestilling" fra flere der oppe, om at de ønsker seg noe lignend armbånd selv (og noen ønsket et halskjede, da de så Geir sitt som jeg hadde laget!)

Åh, det er så hyggelig å få sånnne tilbakemeldinger om ting som jeg har laget selv! Da blir det så mye mer gøy å lage det også! :)

6 kommentarer:

 1. Kjempeflott armbånd!!
  For en gave !!

  Veldig gøy at du får bestillinger også .
  Lykke til med produksjonen !
  Nydelig eske og kort også ... flinke deg .
  Ha en fin helg !
  KlemAnne

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Anne! Så gøy at du likte det, du også :D
   Ja, det er alltid fint å få sånne positive tilbakemeldinger på det en har laget selv. Så vet vi at det blir satt pris på, det arbeidet (og omtanken) som ligger bak selve gaven :)

   Håper du har hatt en fin helg du og! :)

   Slett
 2. Hei! Så nydelig armbånd! Det er jeg sikker på konfirmanten ble kjempeglad for! Ønsker deg en god helg! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, det ble hun! Tusen takk :D

   Håper du har hatt en fin helg du også!

   Slett
 3. Wow! Så nydelig. Det er en gave som kommer til å bli husket, og det betyr nok ekstra mye siden du har laget det selv. Skjønner godt at det var flere som ville ha slikt.
  Veldig fin eske og kort også.

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! :D
   Ja, jeg tror nok hun husker i ettertid, hvem som ga henne den gaven ;)
   Og ja, jeg er temmelig sikker på at den ble satt pris på og, så dét var jo veldig gøy for meg som hadde lagt så mye arbeid i det :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!