mandag 3. mars 2014

Uke.9 - rulleski og ekte snø

Denne uken (#9) har mor vært en tur i sydligere strøk, så da ble jeg overlatt til å klare meg på egenhånd. Men det gikk helt fint:
 
Såå fornøyd etter løpetur i Sandtangen!
Uke. 9
Mandag: formiddagstur + ”rolig” sykling i 55min (inne)
Tirsdag: formiddagstur + styrketrening
Onsdag: formiddagstur + 30min løpetur i Sandtangen m/Geir (4,81km)
Torsdag: formiddagstur + kveldstur m/Geir (treningsfri)
Fredag: (husvask) Rulleski 40min (fra Bryne til Lye) – 4,55km
Lørdag: morgentur + 24min sykling, 15min løping m/mor

Søndag: fototur til stranden + styrketrening

Som dere ser, så har jeg hatt hele to treningsøkter ute i uke 9. Jeyy! Dét må vel bety at våren nærmer seg, når jeg velger å legge noen av øktene mine utendørs, eller hva?

Geir har begynt å trene seg opp til Nordsjørittet som han skal delta i, og noe annet også. Som jeg visst heelt har glemt å fortelle: jeg har nemlig meldt på meg selv, Geir´en min, og mor, til et aldri så lite og uformelt løp (ja, du leste riktig) i april. Nærmere bestemt 8.april, da er planen vår at vi skal stå på startstreken ved Hålandsvannet, og løpe én runde rundt. Som skal være 7km.

Jeg tror at det går fint, for jeg har løpt den distansen før. Men, det er riktignok over ett år siden. Så vi får se. Jeg tror fortsatt at vi kan klare dette uten noe problem, men de andre to som skal være med og løpe, tror jeg kanskje går og gruer seg litt mer enn meg, hihi...
Så nå har vi alle tre startet sakte, men sikkert en heftig opptrening til 8.april!

Jeg har også fått meg en ny tur på rulleskiene denne uken, i tillegg til løpingen. Jeg startet på Bryne med noe ustø bein, og "klatret" oppover til Lye. Der Geir ventet med bilen.

Siden vi ikke akkurat har såå mye snø her på Jæren, så ble det en liten kjøretur "på jakt" etter snøen i går, opp til Sirdal. (Etter at vi hadde vært på fototur ved stranden i går -bilder kommer)


3 kommentarer:

 1. Wow. Spreka. Likte godt den fine holderen din til telefonen under her.
  Klem

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det Ruth! Jeg tror moren min også likte den :)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!