torsdag 13. mars 2014

Hå Gml Prestegard

De siste dagene her på Jæren har vi hatt et helt fantastisk fint vær - vindstille (ja, det er visst mulig her óg!...), blå himmel og soool! 
Så den ene kvelden, etter at jeg hadde hatt meg en lang og deilig sykkeltur til jobben til Geir (3mil), måtte jeg bare ut med kameraet mitt og prøve å få tatt noen bilder før sola gikk ned i horisonten.

Disse bildene er tatt rett ved, og i nærheten, av Hå Gamle Prestegård. Dere ser også Obrestad Fyr på noen av bildene, et fyr som jeg merker at jeg liker veldig godt å se på. Det er noe ved disse stedene, som interesserer meg, uvisst av hvilken grunne egentlig :)Obrestad Fyr badet i sol... 
På baksiden til én av bygningene på Hå Gml
Da jeg sto her like ved vannkanten og hørte på stillheten og de lave bølgeskvulpene som kom inn mot steinene, da tenkte jeg at *jeg er heldig* som får oppleve sånt. Dette er magisk i mine ører, virkelig!


Håper dere likte bildene mine. Jeg var iallfall fornøyd med resultatet av dagens "fotoshoot", hihi... :)

10 kommentarer:

 1. Hei og takk for hyggelig kommentar!

  Det er så vakkert rundt Hå Gamle Prestegård - og det er alt for lenge siden jeg har vært der. Må nesten ta en tur ut igjen snart, nå som det våres. Håper du har en fin torsdag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og tusen takk for det!
   Ja ikke sant det er et fint sted? Så du må nok det, ja ;)

   Slett
 2. Kjempe flotte bilder :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Så hyggelig at du likte dem :)

   God helg til deg!

   Slett
 3. Så nydelige Bilder du har tatt! Det er flott der nede, må nok ta oss en søndagstur ned snart! ha en fin, fin søndag hos deg!

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, og ha en fin søndag du óg! :)

   Slett
 4. Å så fantastisk fine bilder du tok!
  Det var jo eit kjempefint lys også. Solnedgangen var jo heilt til å drømme seg bort!
  Og så likte eg veldig godt bildene av Obrestad Fyr.
  Mange av bildene dine kunne sikkert godt vera med i ei turistbrosjyre eller tur-eller reisebok!

  Eg hadde utan å nøle hengt opp ein kalender med bildene dine i også.
  Sukk, ja magisk bølgeskvulp, du ER heldig! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Åå, tusen takk for så mye fint du sier om de bildene jeg tar Imke! Jeg blir alltid så glad av å lese dine kommentarer, for de består utelukkende bare av positivitet, alltid. Tusen tusen takk! :D

   Håper du får en fin start på en ny uke, og at du får oppleve litt av det fine været som vi har hatt noen dager (selv om det ikke varte så lenge...) :)

   Slett
 5. Åh no kom lengselen her. Sukk, budde i Stavanger i nokre år og farta rundt i heile fylket gjennom jobben som dagleg leiar i Rogaland Friidrettskrets. Kosa meg veldig med å ha havet i nærleiken, stort sett bart heile året..sukk.... Fine bilder var det iallfall:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk Kristin! Jeg er ikke alltid så flink til å tenke over hvor fint det faktisk er her på Jæren- men føler jeg bare blir mer glad i sjøen og strendene etterhvert som jeg blir eldre, og flinkere til å reflektere over de litt mer "viktige" tingene. Som å kunne nyte synet, lydene og luktene av den fine naturen vi har her :)

   Jeg var ikke klar over at du hadde jobbet i Stavanger før, så gøy! Da er du jo litt kjent utover her også da ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!