torsdag 21. februar 2013

Litt løping og litt styrke

Tusen takk for de koselige kommentarene dere legger igjen her. Dere aner ikke hvor mye det gleder meg å få sånne tilbakemeldinger på det jeg legger ut på bloggen :)


mandag 18.februar var det tungt å løpe igjen. Jeg følte det gikk seeint, og var aldeles ikke på samme nivå som de to foregående løpeturene jeg har hatt i det siste.
Meen så kom jeg på, ca halveis på turen, hva som selvfølgelig måtte være grunnen til at det skulle være så tungt akkurat denne dagen. Og det var jo at det... muligens, mest sannsynlig, hadde noe med det at jeg hadde trent tung styrketrening dagen før- på bein! Så da ble det liksom litt lettere å akseptere seigheten i beina. (Håper ihvertfall at det var dét som var grunne - frin).

 • Distanse: 9,24km
 • Tid: 52min
 • Gj.fart: 5:39min/km (10,6km/t)
 • Gj.puls: 158
 • Max. puls: 170

Kart. Turen gikk ned til Riksveien, og opp igjen til Nærbø. Med noen innlagte småveier før jeg løp helt hjem, for å prøve og sanke litt mer kilometer i beina.

Tirsdag 19.februar - styrke på rygg, bryst og armer

 • Benkpress & nedtrekk
 • Markløft
 • Chins & dips
 • Triceps pushdown & roing
 • Enarms hantelro 
Kommentar: jeg tror at det endelig (?) begynner å smalne seg inn i rekken blant disse "nyttårstrenerne"., for det var særdeles lite mennesker denne tirsdagen og trente. Men, det kan jo også hende at de var ferdigtrent litt tidligere på dagen.
Anyway, så var det lite folk og god plass rundt treningsapparatene i dag! :)

Onsdag 20.februar - restitusjonsdag

Har fått litt vondt i høyre fotblad de siste dagene. Så det gjorde godt med en innlagt fridag nå. Får bare håpe at den snart blir bedre, for nå er jeg så lei av å ha vondt over alt!...

6 kommentarer:

 1. Løpeturen din på mandag var da bra! du virker rask.
  Må le litt; er så enig; nyttårstrenerne har gitt seg...akkurat som det pleier....og i mars er de heeelt borte. Men du verden så tett av folk det var i januar.....sukk!
  God hviledag - håper vondtene forsvinner:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, forsåvidt så var det jo (relativt) grei fart. Mulig det vare var "den følelsen" som gjorde at jeg ikke var så fornøyd med løpeturen akkurat denne dagen ;)

   Slett
 2. Ikke si det var treg løping, det får meg til å føle meg kjempetreg :) Synes du er spreg, ja da løp du forbi huset mitt på Vigre :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hehe, nei da skal jeg ikke si det ;)
   Men alle vi (deg innkludert) som løper, er vel igrunnen spreke? Så lenge vi kommer oss opp av sofaen og får rørt litt på skrotten, og får opp hjerteslagene noen hakk, er flinke syns jeg :)

   Slett
 3. Kjenner meg godt igjen i tunge bein på løpetur dagen etter styrke på bein. PRØVER å planlegge sånn at det ikke blir noen hard løpeøkt dagen etter. Du har jo IKKE pinglefart du da! Skjønner godt at du merker styrketreninga.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Line. Det er vel kanskje sant det da, at det ikke direkte er "pinglefart" (siden det tross alt er ca sånn fart jeg har hatt de siste ukene). Det var vel mer det at jeg vet at jeg har løpt bedre før (før jeg "møtte litt på veggen" innen løping). Så jeg vet liksom at jeg KAN bedre :)
   Og ja, jeg prøver jo også å legge det med løping og styrke på bein litt sånn fraskilt fra hverandre. Noe jeg pleier å ha ganske god kontroll på også. Så jeg vet ikke helt hav jeg tenkte på (evt. ikke tenkte på) denne gangen ;p

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!