fredag 8. februar 2013

Hjemmekontor og ny arbeidsgiver

Heihei, og riktig god fredag. Nå synes jeg det er på tide med et innlegg om andre ting enn treninga mi. Bare for å variere innholdet på denne bloggen litt, siden det tross alt ikke bare er trening som er en del av hverdagen min.

I dag var læreren vår syk, så vi fikk lov å være hjemme for å jobbe med oppgaven vi holder på med for tiden. Som dere kan se på bildet over "hjemmekontoret" mitt (høres mye bedre ut å kalle det for et hjemmekontor), så har jeg altså tegnet i hele dag. Eller, ihvertfall deler av dagen. Utenom den tida jeg har brukt på fb, runners.no og strikkeblogger.com sine sider. Hehe...


Vi skal tegne en kles-kolleksjon med 3 antrekk, og så sy en av toppene. Jeg valgte sommerklær som tema:


Jeg er visst (litt for) flink til å distrahere meg selv når det kommer til det å tegne. Siden jeg ikke syns det er det morsomste i verden akkurat, men det er sikkert bare fordi jeg føler at jeg ikke får det til.
Så da er alt annet så mye morsommere å drive med. F.eks så er det veeldig nødvendig å ta seg av all klesvasken først liksom... (Men har vært flink pike og gjort oppgavene mine altså)

Så nå kan jeg endelig fortsette på en av mine mange UFO´er (aka. UFerdige Objekter) av noen strikketøy jeg har liggende, som jeg visst bare får fler og fler av, etterhvert som jeg kommer på nye ting som jeg vil lage. Men så er jeg ikke så flink til å gjøre ferdig de første prosjektene mine først. Så da blir det til at det blir liggenede litt strikketøyer rundt forbi i huset.
Jeg må jo f.eks ha ett til togturen til skolen, ett til kveldstittingen ved tv´en, ett nede i stue-sofaen osv osv. Så nå må jeg prøve og bli ferdig med noen av dem snart, og dét passer jo greit nå som jeg har vinterferie! (wohoo!..)

Ja, og så har jeg ett par gledelige nyheter jeg ønsker annonsere;
Det første er at jeg har søkt på nytt denne terminen(skole), og altså fått fritak fra kroppsøvingsfaget på skolen!! Jeg mener, hvor vanskelig, for ikke å si helt absolutt umulig er ikke dét, å få fritak fra dette faget? Det er liksom bare så og si klin umulig. Så dere kan tro jeg var superhappy da jeg fikk den beskjeden :D
Må bare passe på å presisere at det ikke på noen måte er fordi jeg har blitt lat, at jeg søkte om fritak. Men mer fordi jeg syns det er så unødvendig (!) å skulle gi karakterer på folk utifra hvordan de klarer å utføre visse fysiske oppgaver. Jeg mener, er ikke hele poenget med kroppsøvingsfaget at det skal "lære oss å bli glad i aktivitet"- til resten av livet?

Men nok om det, nå over til den andre gledelige nyheten. For jeg har fått meg en ny arbeidsgiver; Gjestal Spinneri, hvor jeg har fått stillingen som ekstrahjelp! Iiih, kjempegøy, kjempespennendes, og ikke minst kjempeskummelt å skulle ha "ansvar" for at kundene får den ekspertisen de trenger og har behov for.
Men uansett; kjempekjempegøy! Jeg gleder meg utrolig mye til jeg skal opp igjen til Oltedal på opplæring neste uke, hvor jeg skal få lære enda mer om garn "og sånt".

Fikk med meg "litt" lesestoff, fra "Du store alpakka" sine oppskriftshefter. Så da blir det kanskje ikke så mye strikking allikevel i ferien da.. Men det gjør ikke noe, for det er sikkert minst like gøy å lese i disse bladene!
"Litt" oppskrifter

Se så mye fint!
Jeg er jo der oppe på Gjestal (i Oltedal) hver onsdag, og jeg er like glad hver gang jeg har vært der. Det er bare noe med dét stedet, de menneskene og den atmosfæren som er i butikken der. Noe som fyller meg med glede, og jeg liker det!
Uansett hvordan jeg har hatt det resten av uken, om jeg er i dårlig humør kanskje, så kan Geir bare si noe sånt som "men i morgen er det onsdag, og da skal du opp til Gjestal". Og så vips, så er jeg i bedre humør! :)
Snart ferdig med genser-prosjektet16 kommentarer:

 1. Hei Guro! Så flink du er til å tegne! Skjønner virkelig ikke at du ikke liker det, tegningene ser helt knall ut. Visste du forresten at din mormor var en meget habil tegner da hun var på din alder? Finnes noen tegninger fra henne, og de ligner på det du har gjort. :-)
  Genseren med hjerter var så fin, ser ut som du har havnet på rett hylle! Ha en god helg, begge to, og husk å senke skuldrene og gi litt f... av og til ;-)! Klem fra tante Mari

  SvarSlett
 2. Hei tante!! Så koselig at du leser bloggen min! :D
  Takk for koselige kommentarer om både tegningene mine, og genseren jeg har laget. Gøy at du likte dem.
  Det er vel kanskje mer det at jeg ikke føler at tegning ligger "så naturlig i fingrene" mine på en måte. Jeg må liksom anstrenge meg for å få det fint. Men igjen, så kan det jo ha noe med det faktum at jeg aldri har tegnet særlig mye på egenhånd (fritiden), og at det er dét som gjør at jeg føler at jeg ikke får det til (?)..
  Så det er vel som de sier; "øvelse gjør mester" ;)

  Ja, jeg har faktisk sett noen av tegningene til mormor. Og jeg hadde en del liggende hjemme i 9´en. Sammen med en del arbeidstegninger -og skisser av div. som hun har sydd til klær. Hmm, lurer på om de ligger der enda... Tror jeg må ta meg en tur til mor for å sjekke. Hadde jo vært kult å se på dem igjen nå, nå når jeg faktisk driver på med det samme som hun da på den tiden! :)

  Takk, god helg til dere der oppe også!! Tipper det blir noen skiturer på dekk! ;D

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei igjen.
   Joda, jeg kikker på bloggen din sånn av og til, er nok ikke noen reser på dette nettet må jeg tilstå, men synes det er koselig å se hva som opptar deg og andre tantebarn.:-) Har for øvrig hatt noen fine turer på bortover-ski, Hedemarksvidda er fantastisk. Anbefales til alle! I kveld snør det også, så det lover godt for mange flere turer fremover:-)

   Slett
 3. Du er jo kjempeflink til å tegne og strikke, virker som du har havnet på rett sted:) Gratulere med jobb! Var ute å løp en tur i kviamarka idag i sol og nesten vindstille, var lenge siden sist pga vond hofte, men føltes ganske deiligt..høres ikke det fristene ut?:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk og takk, så snille ord du kommer med :)
   Jo, det hørtes aldeles vidunderlig ut! Jeg vurderte faktisk å ta meg en løpetur midt på dagen i dag, jeg óg, siden jeg har vært hjemme hele dagen. Men, så ble det bare ikke noe av. Tok meg en tur i kveld istedet for, og bortsett fra sola som manglet, så var det veldig fint løpevær nå i kveld også :)
   Så bra at du er på bedringens vei da. Alltid kjedelig når det er steder på kroppen som er vonde, som gjør at du ikke får trent som du skulle ønske ...

   Ønsker deg en riktig så fin (trenings?)helg!

   Slett
 4. Kjempe flotte tegninger! Fikk lyst å tegne jo! Er selv utdannet Gr.designer med mac og illustrasjon i tillegg så dette liker eg, men er ikkje flink å sette meg ned med tysjene lenger!

  Det hender eg dropper innopp på Spinneriet, så neste gang må eg passe på at det blir på en onsdag ;) Har kommet så mye fint der oppe nå, sånn andre ting enn garn ;)

  KOS deg og ha ei herlig helg og en flott ferie og uke på Gjesdal ;)

  Klem Vibbedille ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Grafisk designer sier du? Høres spennende ut! :)

   Ja, kom en onsdag neste gang du skal opp til Oltedal. Så ses vi kanskje :)
   Og ja, det er bare så utroolig mye fint i butikken nå for tiden. Kommer som regel aldri tomhendt derifra, kan du si ;p

   Takk, i like måte. God helg!

   Slett
 5. Imponerende tegninger! Jeg fatter ikke hvordan det går an. Jeg er helt håpløs til å tegne og jeg tuller ikke. Takk for kommentar på Give awayen på bloggen min. Gratulerer med ny jobb! Det må jo nesten være drømmejobben det:-) Lykke til med alt som skal skje fremover:-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk! Ja, jeg gleder meg til å begynne :)

   Slett
 6. Åååå ikke lite mesunnelige på deg nei!!!! Tenka seg det å få jobba der:-) kos deg ❤

  SvarSlett
  Svar
  1. Hihi, ja det blir nok den gøyeste jobben jeg noen gang har hatt! :)

   Slett
 7. Så fine tegninger :)Må bare kommentere fritaket ditt i kroppsøving, jeg er jo kroppsøvingslærer. Ja, det er vanskelig å få fritak. Faget er i stor forandring om dagen, og det skal ikke "testes og måles". Man skal unngå at elevene blir "stilt opp mot hverandre". Endel elever synest at testingen er motiverende. Jeg håper at vi unngår at faget mister ALL status og at karakteren forsvinner (innføring av godkjent/ikke godkjent). Jeg brenner selv mye for bevegelsesglede og det faktum at det finnes en aktivitet for alle. Men det er stor forskjell på oss kroppsøvingslærere (og).

  SvarSlett
 8. KJempefine tegninger, flink du er:) Og gratulerer med ny jobb:)

  SvarSlett
 9. Gratulerer med ny jobb! Så flotte tegninger! Regner med du legger ut resultatet etterhvert! :)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!