mandag 18. februar 2013

Bra "trykk" av kokosmuffinser!


Søndag 15.februar -bein, skuldre og mage
 • Knebøy & skulderpress 
 • Bulgarsk utfall & sidehev
 • Ettbeins strake makløft
 • Bakside skulder i kabel & ettbeins knebøy fra stepkasse
 • Beinhev (mage)
Det hjelper tydeligvis ganske bra på "trykket", hvis du har spist mye sursteik til middag, og masse muffinser (laget av kokosmel), i forkant av en styrkeøkt! Det funker ihvertfall for meg og min kropp

Specially made for me! :)
Vi var i bursdagsfeiring til min mor i går, så det er altså grunnen til mitt spesielt store inntak av mat i forkant av treningsøkten i går. Et inntak som tydeligvis gjorde godt for kroppen min. Særlig hvis jeg tenker på "konsekvensen" av innsatsen jeg klarte å holde i går på trening.
Faktisk så gikk jeg opp i vekter på noen av øktene også. Bla. 70kg på knebøy og 14kg (på hver manual ) i skulderpress. Jeg har jo hatt mer kilo på vektene før, men etter at jeg begynte å spise mindre (fordi jeg skulle ned i vekt), så har det liksom aldri helt komt seg opp på samme nivået som tidligere. Inntil nå kan det virke som. 

Kaken for de som spiser "vanlig"
Jeg tørr nesten ikke skryte for mye av ... "energi-nivået" på treningen for tiden. I frykt for at det plutselig skal slå tilbake på meg. Men, jeg kan jo nevne det litt sånn i forbifarten, at jeg faktisk har hatt noen veldig bra treningsøkter den siste uken (mulig det har noe med at jeg har hatt ferie nå i en uke, i tillegg til at sykdom ikke lenger preger kroppen noe nevneverdig?).
Uansett, så hadde jeg et godt trykk i går. Med tunge vekter, og fint energinivå. Så jeg er kjempefornøyd med ukens siste treningsøkt!

Uke.7
 • Mandag: Rollerbladestur, 9,4km
 • Tirsdag: Styrke, bein og skuldre
 • Onsdag: Testing av ski, 
 • Torsdag: Pyramideintervaller m/Pål, 4-3-2-1-2-3-4
 • Fredag: Styrke, rygg, bryst og armer
 • Lørdag: Løpeøkt m/god fart i beina, 7,5km 
 • Søndag: Styrke, bein og skuldre
En innholdsrik, variert og veldig god treningsuke, syns jeg! Håper denne uken blir like god, både for meg selv og for dere andre. Have av great one! :)

6 kommentarer:

 1. Hei Guro,
  Ikke skryt, dette :) Det må være lov å glede seg over gode prestasjoner, dager og perioder! Deilig å kjenne at det løsner når det har buttet en stund. Jeg synes du har vært flink til å trene variert og alternativt, og ikke satt deg til i sofaen.
  Hos oss herjer feber og såre halser på n'te uken. Men i kjelleren står min helt nye tredemølle og venter på å innvies. Om et par dager, håper jeg....:)
  Ha en fin dag!

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det, Marianne. Det var jo bra at det ikke ble oppfattet som skryt på den negative måten.
   Jeg er jo nok så beskjeden av meg, så jeg må passe meg nå så jeg ikke blir for høy i hatten... :)

   Håper du snart får brukt den nye (gull)maskinen din snart da. Kan tenke meg det begynner å "brenne" litt i føttene dine nå, ja ;)

   Slett
 2. Det så ut som en fin og variert uke, Guro! Rollerblades har jeg aldri gått på, men det hadde vært moro å teste det. Hvis jeg tør. :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, prøv det! Det er ihvertfall en veldig fin alternativ treningsform, hvis du har behov for dét noen gang :)
   Hehe, tror det med "å tørre" er en guttegreie. For mannen min er heller ikke noe glad i å gå på skøyter på isen eller rollerblades på veien ;p

   Slett
 3. Apropos mat og prestasjoner...De beste løpekonkurransene mine er de hvor jeg har vært på mitt tyngste mht antall kilo. Har hatt så mye mere å gå på da enn i perioder hvor jeg har vært skrangletynn. Så heia Guro og Line og sollid matinntak!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!