mandag 25. mai 2015

Trening uke.21 - en variabel uke

Dette har vært en uke med store variable værforhold til å trene ute i. Men til tross; jeg har trent ute hver dag og det er jeg litt stolt av. Selv om det har regnet kattunger på noen av turene...

Mandag: sykkeltur m/Geir (Glommastien, Rolvsøy, Fredrikstadmarka) 21,58km
Tirsdag: treningsfri
Onsdag: løpetur (Lisleby tur/retur) m/Geir 10km
Torsdag: sykkeltur (Glommastien, Torp, Begby) 19,68km
Fredag: kveldstur (Isegran, Værste)
Lørdag: formiddagstur (sentrum, Værste, Glomma) + løpetur (Kråkerøy) m/mor – 8,2km
Søndag: formiddagstur (Kråkerøy, Værste, Glomma) + sykkeltur (Kråkerøy "rundt forbi") 23,65km

På mandag syklet jeg tur med Geir - i fint vær. Det ser kanskje litt overskyet ut, men det er ikke så verst vær altså :)
Min egen personlige mekaniker

Tirsdag hadde jeg treningsfri og vi tok turen til Sverige på litt shopping. 

På onsdag fikk jeg med meg Geir på sykkelen mens jeg løp (jogget) til Lisleby og hjem igjen. På den turen ble jeg rett og slett så varm at jeg måtte ta av meg jakka(!). Heldigvis hadde jeg med meg en gentlemann som kunne passe den mens jeg løp (jogget, heh...)

På torsdagen syklet jeg tur alene - denne gangen over brua til Østsiden og syklet langs Glommastien et lite stykke til Torp, og så syklet jeg hjem via Begby. 

På fredag var jeg blitt alene-frue og litt sliten etter noen dager med mye trening (for min kropp), så da ble det bare en gåtur den dagen. I pøsregn! Som igjen resulterte i en "noe vannskadet" telefon etterpå... *jeg tror jeg trenger en ny telefon...*

På lørdag var det bare strålende sol hele dagen, så da gikk jeg meg en god tur og nøt finværet som var blant alle andre menneskene i byen som også nøt pinseaftenen like mye som meg. 


Så avsluttet jeg lørdagen med en joggetur på Kråkerøy mens jeg snakket med mor på telefonen <3


På søndag var det ikke fullt så pent vær, men jeg rakk da en liten formiddagstur før regnet kom. 
Og så avsluttet jeg den regn -og vindfulle søndagen med en sykkeltur på Kråkerøy, og syklet litt "rundt forbi" på sykkelstiene der. 

Så det at overskriften sier "en variabel uke" så er det ikke så variabelt i antall ulike sportsgrener jeg har trent, mer skiftende variabelt vær... Fra sol og vindstille den ene dagen til øs-pøsende regnvær og vind den neste. 


Men men, man er da oppvikst på Jæren så dét er jeg da vant til (at det blåser og regner altså)...

2 kommentarer:

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!