mandag 11. august 2014

Uke.32

Dette har jammen vært litt av en uke! Den startet godt, med godvær og gode muligheter for utetrening. Så fortsatte den med et voldsomt vær midt i uken, med ustanselige mengder vann fra himmelen (nabobygda ble faktisk lagt under vann mange steder!), lyn og torden. Så ble det litt bedre vær, før det igjen ble meldt uvær de siste dagene (men det gjorde ikke meg noenting, for da skulle jeg ikke være der uansett, hihi...)

Mandag: morgentur + intervaller i Sandtangen (4 x0,88km)
Tirsdag: ”Mosvatnturen” m/mor 8km
Onsdag: morgentur + sykkeltur på mtb (Nærbø-Orre) 31km
Torsdag: morgentur + styrketrening
Fredag: morgentur
Lørdag (Kroatia): liten løpetur på kvelden
Søndag: morgentur ca 30min (4km?)

Jeg startet som dere ser, treningsuken med intervaller i Sandtangen. Jeg klarte å glemme pulsklokken min hjemme, men husket å ta med både pulsbeltet óg gps´en(...?!), så jeg løp litt sånn på gefühlen da. Jeg har jo løpt den runden mange ganger før, så egentlig så gjorde det ikke så mye.
Mor var også med og løp "sitt løp" imens.


På tirsdagen hadde vi (jeg og mor) vår siste hverdagstur sammen på en god stund fremover, da vi gikk "Mosvatnturen" i Stavanger. Eget innlegg om turen kan dere se her.


På onsdag syklet jeg tur på Nakamuraen. Jeg hadde egentlig planlagt å sykle inn til jobben til Geir en siste gang, på torsdagen. Men da jeg så hvordan værmeldingen var for dagen etter (...) så ble det heller en kveldstur til Orre på onsdagen. Egentlig så var det nok et veldig lurt valg, for jeg fikk medvind hele turen bor, så da jeg kom frem føltes det nesten ikke som jeg hadde trent i det hele tatt! :)


På torsdagen trente jeg styrke, alene med alle guttene. Som ikke er så veldig mye over 18 og dét merker jeg godt at jeg er, for å si det sånn... Jeg gleder meg litt til å trene et annet sted, hvor "klientellet" spriker litt mer sånn aldersmessig, og treningsmessig...

På fredagen fikk jeg lurt med meg Geir på en sykkeltur i kveldingen. Fint vær var det, med sol og lite vind. Helt perfekt "siste-kveld" før vi skulle reise til syden morgenen etter.
Vi syklet til Varhaug, og så langs Kongeveien hjemover igjen. Og den veien vi syklet på, viste godt at det hadde regnet kraftig de siste dagene. For mye av veien var rast ut, og et sted var det et digert hull i veien som vi holdt på å sykle ned i! Heldigis så hadde de satt opp en blå pinne rett forran, ellers hadde nok ikke vi kommet oss til der vi er nå, for å si det sånn!

På lørdagsmorgen (eller skal i heller si natt?) var det tidlig på´an. Vi måtte reise hjemmefra senest 04.30 fra Nærbø, for flyet vårt som skulle ta oss til varmen (Kroatia) gikk kl.07.00 fra Sola, Stavanger Lufthavn. Når klokken var 06.00 fikk vi beskjed om at flyet vi skulle fly med hadde tekniske problem, så vi måtte vente på et nytt fly og kom oss derfor ikke avgårde før nærmere hall elleve på formiddagen.
Men, jeg fikk da presset inn en pitteliten joggetur på kvelden nede i Kroatia, før vi skulle ut og spise. Litt uvisst hvor langt jeg løp og hvor lenge, for jeg hadde ikke på meg hverken klokke eller gps. Men det gjør ikke noe, bare jeg fikk brukt joggeskoene litt i løpet av dagen :)


På søndagen stod jeg tidlig opp, for jeg har funnet ut (som mange andre sikkert også har) at det er best å legge løpeturen i varmere strøk, før sola står opp. Så da ble det en ny halvtime i joggeskoene på søndagen også. Tipper det blir nokså likt alle de andre dagene her, selv om hotellet har et treningsrom til disposisjon også.


2 kommentarer:

 1. Da er du sikkert fortsatt på tur. Og kanskje nesten klar for å flytte til Østlandet? Jeg har endelig funnet en lur måte å bruke nettbrettet for å kommentere i bloggen din. Det går gjennom når jeg kommenterer som anonym.Hilsen Line

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Line! Så koselig å høre fra deg igjen :)
   Ja, når du skrev dette, så var jeg trygt plassert i varmen nede i Makarska. Og det var herlig! Nå er jeg "hjemom en tur" her på Nærbø, før vi reiser (flytter) til Fredrikstad på tirsdag. Så det går fort i svingene her kan du si (*lettere stresset*)!

   Så bra at du har funnet en måte å kommentere på, selv om jeg fremdeles ikke helt kan forstå hvorfor det skal være så vanskelig... Jaja, samma for meg, jeg blir glad for å høre fra deg uansett om det er som "anomym-Line" eller "Line", jeg ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!