torsdag 17. juli 2014

Fredrikstadtur #2 - dag.2

Vår andre dag i Fredrikstad "#2" fortsatte hetebølgen som vi hadde opplevd hele den første dagen. Jeg klager ikke på at det endelig er sol og varmt ute altså, men jeg er veldig dårlig på å takle en sånn intens varme som det vi hadde disse dagene... Så da Geir fikk seg en is senere på dagen, var jeg ganske misunnelig, hehe...
"Taco-is"!
Vi startet dagen med litt husvisninger, og avsluttet dagen med en tur over svenskegrensa.


På vei "hjem" fra Sverige stoppet vi innom Solbergtårnet, et utkikkspunkt som de har laget til, som ligger like ved E6-veien.


30meter høyt utkikstårn
Med rimelig god utsikt!
Vel "hjemme" i Fredrikstad igjen, var det på tide å finne seg noe å spise. Vi endte som vi pleier når vi er på tur opp med pizza. Takeaway denne gang, som vi spiste langs bryggekanten. 
På vei over gangbroen

Det var veldig koselig å sitte langs bryggekanten der, og se på alle båtene og folkemengden en varm og fin sommerkveld... 


Den siste dagen vår på tur #2 (søndagen) jogget jeg en morgentur langs alle båtene på brygga. Etter frokost skulle vi på én visning til før vi skulle reise hjem, men fikk også tid til en liten tur innom i Gamlebyen først.
Jeg tok dessverre ikke tatt med meg kameraet da, noe jeg angret på i ettertid. Men men, jeg regner med at dette ikke var siste gangen vi var der. Så jeg kommer sikkert til å få noen flere sjanser til å ta noen bilder der ved en senere anledning.

3 kommentarer:

 1. Si meg en ting: vurderer dere å flytte til Fredrikstad??
  Dette er byen jeg er født og vokst opp i. Flott sted! ser du har fått med deg det beste været her..he he! Sommer`n er herlig i FREDRIKSTAD :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Jo, det skal jeg si deg; det er akkurat dét vi skal, Janne! ;D
   Jeg skal gå (ihvertfall) ett år på skole der, for å bli gullsmed. Så da måtte vi jo bare flytte bort dit da! Så får vi se hvor lenge vi blir værende (kanskje vi trives så godt der at vi aldri drar?) ;)

   Jepp, vi har vært kjempeheldige med været de gangene vi var der :D

   Slett
 2. Så utrolig koselig! skal vedde på at du kommer til å ELSKE den byen :) Og da kommer vi garantert til å treffes, for jeg er ofte der!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!