fredag 25. juli 2014

Dorthegenseren

For en tid tilbake siden kom det en strikkebølge over landet vårt, og noen som var med på å starte den bølgen var "Skappelgenseren". Dette var noe som alle kunne få til å strikke, og alle skulle strikke den. Alle untatt én; meg. 
Jeg er litt sånn at hvis det er noe som er populært å drive med, så liker jeg best og ikke gjøre det. Bare fordi jeg liker å være litt vanskelig, hehe... Og det går ofte greit å være "motsatt" av alle andre, tror jeg selv iallefall. Helt til jeg også blir påvirket og tilslutt begynner (å tro) at jeg også liker disse "poppis tingene". Aka. jeg blir påvirket...

Så, etter at jeg fant ut at jeg skulle flytte til et sted i landet vårt som pleier å være litt kaldere enn jeg er vant til her på Jæren, så måtte jeg jo gå igang med strikking av flere varme gensere til meg selv. Bare sånn for å unngå å dø av kulde til vinteren liksom...!


Her ser dere min første strikkede Dorthegenser, i ekte Skappel(alpakka)garn! Noe jeg aldri i livet hadde trodd at jeg skulle lage. Jeg er imot sånt...

Men men, det er jo varmt det garnet (alpakka er 3x så varmt som ull) og enkel oppskrift var det, så den blir ihvertfall varm og god til vinteren. Holder allerede på med min neste genser i alpakkagarn, men det er en annen oppskrift og et annet type alpakkagarn (som ikke er Skappelgarn).

Når det ikke er så varmt ute lenger så skal jeg ta bilde av den, og så skal dere få se den og :)

5 kommentarer:

 1. Så fin den ble! Strikke du på bestilling..? Cecilie

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk, Cecilie! :)
   Jeg kan godt strikke en til deg, hvis du har lyst til det. Du kan sende meg en mail (eriksenguro@gmail.com) hvis du har lyst på :)

   Slett
 2. Nydelig fin genser, Guro! Ønsker meg en strikkejakke ala dette selv.

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk for det Line. Du vet, at denne oppskriften (eller, oppskriftene til alle Skappel-genserene) er/skal være så lette å følge, at til og med du kunne fått til det. Så lenge du kan strikke da vel og merke. Så det er bare å gå igang!
   Kanskje et mulig tidsfordriv til alle flyreisene du drar på? ;)

   Slett
 3. Å, supert!! Sender deg en mail og så avtaler vi :D
  Hilsen Cecilie

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!