mandag 8. april 2013

Mye utendørs trening i uke.14

Ny uke, og nye muligheter. Men allerførst, som vanlig en liten oppdateringer på sist ukes treningsdager: 
Trening uke. 14
Mandag: 3timers gåtur + styrke på kvelden
Tirsdag: sykkeltur, 31,8km
Onsdag: styrketrening
Torsdag: joggetur, 6,2km
Fredag: sykkeltur m/Geir, 24,9km
Lørdag: styrketrening
Søndag: joggetur, 6,8km

Så da har jeg altså fått klemt inn hele to løpe joggeturer denne uken(!). Jeg merker av og til, spesielt i starten på turene, at jeg har noe som murrer såvidt i foten. Men igjen, det kjenner jeg i den andre foten også, og det er jo ikke akkurat som om det er i den foten jeg skal kjenne vondter i heller! 
Så da tenker jeg at det går nok greit, bare jeg jogger med hodet, og ikke lysten. For da kan jeg bare stoppe opp og heller gå litt en stund, så går det så greit atte´... 

To sykkelturer også, ikke verst! Hvorav den éne med Geir :)
Men så har vi jo vært velsignet med ett aldeles nydelig vær sist uke da, så akkurat disse "ute-turene" har jo ikke bydd på så mange vanskeligheter. Siden det så og si nærmest har sendt ut "invitasjoner" på ute-trening for min del :)

Tatt fra turen med mor 2.påskedag; Sjøveien

4 kommentarer:

 1. Så bra at foten begynner å komme seg igjen.

  Ja det er ingenting å si på været for tiden:-D

  SvarSlett
  Svar
  1. Vi får bare nyte det mens vi enda kan! :)

   Slett
 2. Det er akkurat hva jeg og savner, UTETRENING i forhold til utholdenhet! Langt vekk fre mølla som uten at du egentlig vil det registrerer fart, stigning og alt annet av tall. Har "sykkelservice" på huskelista. Litt for kaldt her ennå, fem varme om dagen, greier ikke helt å holde varmen på beina jeg da. Enn hos dere? Evt har du "trekk" utenpå sykkelskoene?

  SvarSlett
 3. Hihi, ja den der mølla er deprimerende bare å se på for min del. Så hvis det ikke er "vær" til det ute, så trener jeg heller andre ting enn å løpe inne på den ;)
  Få sykkelen på service med én gang, Line! Før du vet ordet av det, så er det sykkelvær :D

  Jeg har trekk over skoene ja, men det er fremdeles litt kaldt på slutten av turene. Men dét skal jeg nok overleve. Da er det verre med de stakkars fingrene mine, selv om jeg har Seal- vindtette og vanntette hansker ;)

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!