onsdag 17. april 2013

Sykling for (nesten) alle penga

Jeg sykler og jeg sykler for tiden. Eller, i går var det mer "spinning" da, med moren min. Altså en aldri så liten sykkeltur med mor, hvor skravla gikk i ett!
Det å trene sammen med andre som kanskje ikke er på samme "trenings-nivå" som en selv (enten det er den ene eller den andre veien mtp. formen liksom), er faktisk ganske smart måte å fortsatt kunne trene sammen på. For da kan du legge på akkurat den belastningen/farten du selv ønsker, og så er dere fortsatt ved siden av hverandre! :)

Vi sykla (og skravla) i nesten 60min, med en passelig fin puls også. Så selv om jeg ikke alltid sykler utendørs, så er det jo trening i en spinningtime også. Fint med litt variasjon da. I tillegg til at jeg får trent med mor. Hihi... :)


2 kommentarer:

 1. Trening og sosialisering er jeg stor fan av! Da får det heller gå ut over kvaliteten på øktene innimellom, det er det verdt.

  Nydelig bluse du har laget i innlegget over her :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Takk, Line :) Av og til må jeg ha litt av den andre interessen min med i bloggen også, hehe... - som er håndarbeid ;)

   Ja, trening kan jo fungere bare vel så bra sammen med andre. Ofte er det det som skal til, for at en treningsøkt blir vellykket eller ikke :)

   God helg, og tusen takk for alltid like hyggelige tilbakemeldinger fra deg!

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!