fredag 5. april 2013

Joggetur og en strandveske

I går løp jeg tur igjen, endelig! 6,22km sa Polarklokka mi da jeg kom hjem, og av de så er kanskje 6km løpt (jogget). For jeg hadde nemlig bestemt meg for, på forhånd, at jeg skulle jogge litt og så gå et lite stykke imellom "jogge-partiene". Bare for å starte litt forsiktig med løpingen igjen, for å unngå enda mer vondter i foten.
Så, nå tror jeg endelig at jeg kan si at jeg er "back on track" igjen! *bank i bordet*

Jeg kommer til å fortsette med å ta det sånn her rolig en stund fremover, og så får jeg se hvordan det går. Kart over turen.
Heh, lett så jeg iallefall mangler løpekondis nå! Det var ikke lite jeg hadde i puls når jeg løpt med relativt rolig fart.

Jaja, nå er det endelig helg igjen. Denne uken har vi jo hatt prøve-eksamen på skolen, så for min del har disse dagene bare føket av gårde.
Tenkte jeg kunne vise dere hva jeg laget. Temaet, eller oppgaven da, var at vi skulle designe og lage en strandveske;


Såå fornøyd! :)
Og med dét takker jeg for følget, og ønsker dere en riktig så finfin helg! Før dere vet ordet av det, så hører dere fra meg igjen ;)

6 kommentarer:

 1. Stilig veske du har laga. Du er visst sprek du.
  Klem

  SvarSlett
 2. Flott at du så smått er igang med løpingen igjen. Kanskje det tilogmed var litt greit med en liten løpepause? Jeg planlegger å trene mye alternativt i mai, løpe enda litt mindre og trene mye annet gøy.

  SvarSlett
  Svar
  1. Ja, jeg tror det var akkurat dét som skulle til for meg, en påtvunget pause fra løpingen. Kanskje det var skjebnen som brøt inn og sa at nå var det nok, og la beskjeden inn i foten min ;p

   Slett
 3. Så fin den var:) skikkelig sommerlig og delikat stoff:)

  SvarSlett
  Svar
  1. Tusen takk for det, så bra at du likte den! Jeg var faktisk veldig fornøyd med den selv, til en forandring ;p

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!