lørdag 27. april 2013

En herlig lørdag!

Dette kommer til å bli en fantastisk helg, det er jeg sikker på! Den startet ihvertfall kjempebra, med sol og deilig varmt vær. Faktisk så god temperatur var det i dag, at jeg våget meg ut på morgenturen min uten overtrekksbukse (for første gang i år!). Kun iført en lett jakk og tights, ble det en kjempefin start på dagen i dag!

Det beste med "omvendt" kamera, er at det ikke er noen som kan se at jeg faktisk står og tar bilde av meg selv, for det ser jo bare ut som at jeg tar bilde av noe forran meg! Hihi... ;)

Fiin turvei
Ellers, så har dagene mine stort sett bestått seg av følgende:

Bunadyrket testes ut på fulltid

Mitt første "garderobe-bilde" etter trening...
Ehh, egentlig så hadde jeg ikke tenkt å publisere dette, først og fremst fordi jeg ikke ser ut i det hele tatt(!) etter at jeg har hatt en time med spinning.
Men også fordi jeg nå har funnet ut, at hey! jeg ser jo faktisk ikke ut i det hele tatt sånn generellt, etter en treningsøkt. Særlig ikke når jeg prøver meg på et selvportrett i garderoben på gymmen...
Meen igjen, så tenkte jeg what ever! Det er vel lov å vise seg fra sin "verste side" også iblant. Bare sånn for å veie opp for alle de andre "perfekte bloggerene" sin ut-av-en-annen-verden flotte poserende bilder av seg selv? This is me, take it or leave it liksom ;)

Uhsj... jammen er det ganske teit å være Guro iblant... Spesielt nå for tiden, når skolen nærmer seg smertelig slutten, og jeg faktisk ikke har peiling på, what so ever hva jeg skal gjøre etterpå!
Jeg kjenner faktisk panikken begynner å bre seg nå, så jeg har gått litt (okey, veldig) i tenkeboksen min den siste uken. "Hva skal jeg nå finne på liksom?"
Skal jeg gå for et-eller-annet-håndarbeidsyrke, og isåfall hva da? Eller skal jeg fortsette på skole (ut i fra mitt nå-stående ståsted mtp. klær og design), og isåfall hva slags skole skulle dét vært?
Skal jeg bare drite i hele "jobbe med hendene"-opplegget, fordi det ikke er særlig godt betalt (ikke i det hele tatt godt betalt faktisk), og prøve å finne meg et annet arbeid som er bedre betalt (heh, akkurat som om dét er bare bare for meg som "kun" er utdannet som pølsemaker? (uten noen som helst annen form for erfaring, annet enn akkurat pølse-laging).
Eller burde jeg satse på enda flere år med skole, for å ta en høyyyere utdanning, slik at jeg får råd til alt det jeg (tror) jeg har lyst på, som dyre moteklær, biler og alt det som ser så fint og flott ut ut ifra min tankegang?
Eller skal jeg starte på en karriere i "treningsbransjen"? Og hva skulle i såfall dét ha vært?

Som dere sikkert skjønner, så har jeg mange "lyster" på hvordan fremtiden min skal/kan se ut. Mange, vidt forskjellige lyster faktisk. Som igjen vil si; en meget forvirret og frustrert Guro om dagen...

For den ene dagen har jeg veldig lyst til "det" og så neste dag har jeg veldig lyst til "det" heller. Og sånn går nu dagan... Med mye tenking. Så det jeg ville frem til, utenom å lufte tankene mine et annet sted enn bare konstant gjentakelse i hodet, var å si at dette er grunnen til at det er heller lite "fornuftig" som kommer ut her på bloggen for tiden. Jeg må liksom finne ut av dette (noen vil kanskje si luksus-)problemet mitt, nå som skolen nærmers seg styggfort enden på visa for meg.
Så hvis noen har forslag, så kom mer enn gjerne med de! Jeg tar gladelig imot all hjelp jeg kan få :)

Men nå dere, skal jeg ut og nyte lørdagen med min kjære ektemann! Håper dere også får en fin dag, enten det er på Sentrumsløpet i Oslo, Siddisløpet i Stavanger, et sykkelritt kanskje? *Lykke til*
Eller bare skal gjøre sånn som meg; nyte dagen på shopping, for senere å ta seg en lengre sykkeltur i finværet!

Ha en riktig så god helg fra meg! :)

5 kommentarer:

 1. Ja "frontkamera" er utruleg praktisk og mindre avslørande, det har eg også funne ut,
  og endeleg får ein plass til heile ansiktet sitt også :D

  Ja eg veit heller ikkje kva eg skal blir når eg blir stor,
  men eit lite tips til deg som er interessert i tekstil og bunad og forskjellig, det er jo Høgskolen i Telemark på Rauland som har folkekunst, både tekstil, tre og metall, du kan ta berre eitt år eller ein bachelor og så har dei faktisk også master trur eg.
  Eg søkte meg dit i 2002, på tekstil, men skifta til restplass på naturforvaltning i staden for.

  Har fleire venner som har gått på Rauland, dei er begeistra, og studentane lagar fantastisk fine ting!!!
  Som ein liten inspirasjon, søkefristen for høgskolar er vel kanskje gått alt, men kanskje neste år, eller er du i Telemark, kan du jo kikke innom der.
  Ha ei fortsatt flott helg! :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hmm, ja kanskje det hadde vært noe for meg? Uansett tusen takk for tipset, det skal ihvertfall sjekkes ut, sammen med flere andre mulige studieplasser (selv om jeg vel egentlig strengt tatt heller burde funnet meg en jobb snart ;p )

   Slett
 2. Det er ikke lett å velge - lykke til!

  Fortsatt god helg :)

  SvarSlett
  Svar
  1. Nei, det er ihvertfall helt sikkert! Men takk :)
   God helg til deg óg

   Slett
 3. Kinkig den der. Man vet gjerne ikke om man vil trives i et yrke før man har prøvd det ut en stund. Det er først i de senere årene at jeg kan si at jeg virkelig trives som lærer. En bruker gjerne litt tid på å finne tryggheten i et yrke. Lykke til!

  SvarSlett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!