mandag 1. juni 2015

Trening uke.22

Denne uken har jeg fått til 3 løpeturer, 2 sykkelturer, en gåtur og én styrkeøkt! 
Jeg følte nesten at jeg var nødt til å få klemt inn en økt med vekter denne uken, siden det tross alt hadde gått nesten 14 dager uten å trene styrke... (hei hei Samvittighet lissm!)

Mandag: løpetur - 8,4km
Tirsdag: kveldstur - 9km
Onsdag: sykkeltur - 24,48km
Torsdag: løpetur - 9,5km
Fredag: styrketrening
Lørdag: sykkeltur m/Geir - 21,95km
Søndag: løpetur - 9,8km

På mandagen (som var 2.pinsedag vel??) løp jeg en runde på Kråkerøy og så hjem igjen. Jeg har virkelig fått sansen for den "øya" der altså! Veldig koselig sted å være på :)

Men tydeligvis litt sliten...

På tirsdagen gikk jeg en lang tur over broa til østsiden av byen, og gikk i skogen der. Jeg brukte vel nesten en og en halv time på turen tror jeg :)

På onsdag syklet jeg tur langs Glommastien, opp til Rolvsøy-hallen og så hjem igjen gjennom Fredrikstadmarka. Og der inne fant jeg jammen meg enda en dam!


"Dam 4" kanskje? Eller er det bare "Borredalsvannet" det heter kanskje? 


På torsdag løp jeg også over til østsiden, men denne gangen løp jogget jeg (så godt det lot seg gjøre i en veldig motvind) mot Øra og hjem igjen. En liten rundtur på 9,5km - som føltes veldig lang i den vinden som var. Men jeg gjorde det, og er veldig fornøyd med mestringsfølelsen som den turen ga meg! :)

På fredag trente jeg styrke som sagt. En høyst nødvendig time (dessverre, hihi...)

På lørdag fikk jeg med meg Geir på sykkeltur, også denne gangen over broa til østsiden. Da syklet vi en ny vei som vi aldri har syklet/løpt på før; Torsnesveien, Hunnbakken, Begby og så hjem igjen over broen. En veldig fin tur i "skogen" - selv om vi syklet på asfalt :)

På søndag (i går) løp jeg med medvind på Glommastien til Rolvsøy gml. Kirke. Der ble jeg hentet av Geir :)


7 kommentarer:

 1. ja styrketrening ja.... hehe... sliter litt der kjenner jeg ;-) nå kan jeg vel skrive to økter på rulleski som styrketrening, kan jeg ikke?? ;-) Det hjelper det - selv om det ikke hjelper så mye på samvittigheten ;-)

  Atter en bra treningsuke Guro!!

  SvarSlett
  Svar
  1. Jeg tror det er mange av oss som sliter med akkurat det der, ihvertfall nå på denne tiden av året som det er så fint vær å være UTE i! :)
   Og ja, jeg vil definitivt si at rulleski-trening kan kvalifiseres som en styrkeøkt! ;)

   Takk for det Silja, jeg prøver så godt jeg kan! ;)

   Slett
 2. Hei! Skal si du er flink! Men det er mane fine områder for uteliv rundt Fr. stad. Og så må du jo besøke Gamlebyen er lørdag da, som jeg tipset om! Ønsker deg en fortsatt fin (trenings)uke! Klem Cathrine :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei, og takk for det!
   Ja, det er kjempemange fine områder her, og vi har mange flere å finne også! :)

   Gamlebyen har jeg vært i ja, og jeg liker meg veldig godt der :)

   Takk, ønsker deg også en fin uke!

   Slett
 3. Ja eg synst nå den dammen virka kjent, så stille og romantisk, men det var jo altså dam nr.4, nemleg... men det er jo nydeleg å løpe forbi sånne dammar, me har eit par stykke her i bygda, og eg synst alltid det er liksom så "forfriskande" å løpe forbi der.

  Du er jo framleis så flink til å trene variert altså!
  Men så bra at du greidde å skvise inn ei styrketreningsøkt, for dess meir eg trenar styrke, dess meir er eg overbevist om at me treng styrketrening, spesielt som kvinner!
  Me har godt av å vera sterke, og muskelmasse forebyggar skadar, og så kjennest det jo også godt å ha trent styrke.
  Eg føler meg i alle fall litt "sterk" etterpå.

  Tja, kanskje ikkje så greitt å trene styrke inne når det er fint vêr ute, men så varar jo styrketreninga ikkje så lenge, og ein kan nyte det fine vêret etterpå. Med god samvittighet ;)

  SvarSlett
  Svar
  1. Det er så sant Imke. En liten time av totalt 24 er jo ikke så mye, spesielt ikke når det faktisk er viktig for kroppen med litt styrketrening av og til :)

   Slett
  2. Heilt einig. Ein time i veka i periodar er jo nok for å halde vedlike styrken, seier dei. Så det kan ein jo halde på med når vêret er fint ellers og det fristar meir med utetrening. Eg fekk trent ein time styrke i går igjen, til tross for solskinnet ute, og det var godt.
   Så kunne eg jo rusle tur med Lukas seinare den dagen, det går an å gjera begge delar også ;)

   Slett

Hyggelige kommentarer blir alltid satt stor pris på!